Zabava

astro kantun

Ova četiri znaka Zodijaka čeka najveća sreća u 2022. godini

Ova četiri znaka Zodijaka čeka najveća sreća u 2022. godini
Ivo Čagalj /PIXSELL

Očekuje ih velika sreća u poslu i prijateljstvu, ali i na ljubavnom polju. Neki će naći srodne duše, a neki će se vratiti starim ljubavima. Provjerite nalazite li se na ovoj top listi sretnika

S obzirom da nam ubrzo stiže 2022. mnogi od nas očekuju da će stare probleme ostaviti u prošlosti i da će u Novu Godinu ući sretni, bez ikakvih problema. Da, sreća je to što mnogi traže, a ova četiri znaka će imati najviše sreće u nadolazećoj godini, barem tako kažu zvijezde.

1. Djevica

Vrijedni, ambiciozni i analitični predstavnici ovog znaka, imat će u 2022. godini više sreće nego u prethodnoj i to duplo više. Neki bi na poslu mogli biti uspješni u razvitku novog projekta, sjajne ideje ili planova koji jedva čekaju da se riješe.To ne znači da ćete biti maksimalno posvećeni poslu, jer ćete više nego prije imati vremena da se zabavljate s prijateljima, izlazite, flertujete, a možda čak pronađete i novu ljubav.

Romansa koju Djevice započnu u 2022. godini može imati svijetlu i blistavu budućnost.

2. Vaga

Od samog početka nadolazeće godine Vage će osjećati da imaju sve više sreće. Poboljšat će se na polju karijere, preuzet će inicijativu i boriti se za svoje ambicije. Bit ćete uspješni u raznim područjima, a ako se u ovoj godini odlučite za neki hobi, očekuje vas značajan napredak. Otvorit će se vrata raznim mogućnosti, a ako iskoristite dobro priliku, možete napredovati i na polju financija.

U ljubavi će biti puno strasti, a neke Vage bi se mogle vratiti i bivšim ljubavima.

3. Vodenjak

Na profesionalnom polju sve će biti brzo i zanimljivo. Val naglih promjena može vas uplašiti i uznemiriti, ali će svakako biti nešto najdivnije što vam se u skorije vrijeme dogodilo. Napravit ćete uspješan balans između uma i srca. Pokazujete bistrinu i mudrost, ali i emotivnu stranu u ljubavi i obiteljskim odnosima. U nadolazećoj godini ćete donijeti mnoge racionalne odluke koje će imati sjajan efekt na budućnost.

Uspješno izbjegavate greške i nevolje na poslu, a podrška najbližih je nikad bolja i to vam posebno znači.

4. Škorpion

U 2022. godini vas očekuju nova poznanstva i dragocjena nezaboravna iskustva. Vrlo aktivno ćete sklapati prijateljstva, a osim toga, uzimat ćete važne kontakte koji vam mogu biti presudni za uspjeh na poslu. Postizat ćete dobre rezultate u mnogim područjima,  a posebno vas raduje unaprjeđenje koje može uslijediti u narednoj godini.

Na romantičnom planu vladaju balans i harmonija, a usamljene Škorpione čeka jedan zanimljiv i emotivan period, ali na kraju će sve biti baš poput bajke, piše Atma.


Reci što misliš!