Zabava

#zadar

Klapa Puntamika ima novi singl povećen prerano otišlom Ižaninu i Zadraninu Roku Jeliću

Klapa Puntamika ima novi singl povećen prerano otišlom Ižaninu i Zadraninu Roku Jeliću
PR

"Sjeti se mornaru, da si more!" S ovim stihom velikoga hrvatskog pjesnika Antuna Šoljana, najavljujemo novu pjesmu Klape Puntamika, otpjevane u suradnji s Klapom Mali Iž, a u spomen na prerano otišlog Ižanina i Zadranina Roka Jelića.

U izdanju Croatie Records predstavljamo naslovnu pjesmu drugog albuma Klape Puntamika, pjesmu nadahnutu morem, otokom, neverama i bonacama života, ali u konačnici i vjerom u bolje sutra na ovoj našoj plaveti i hridi koju nam je dragi Bog podario.

Glazbu pjesme Sentimento skladao je naš Denis Maričić Dendo, koji supotpisuje i stihove skupa s Markom Dunatovom. Aranžman je uredio Tomislav Pehar, a vokalni aranžman Jure Perica. Pjesma je snimljena u dva zadarska studija, Music 4 life, Tomislava Pehara i studiju Twenty/ Twenty Jere Šešelje. Gitare je odsvirao  Zlatko Brodarić, a miks i mastering djelo su Igora Ivanovića.

Na morskoj pozornici otoka Iža i mjesta Malog Iža, ispričana je priča, koju je u lijepi video uradak posložio Toni Mađerić, Limitless production, uz asistenciju Frane Hrabrova. Za make up bio je zadužan Mario Marijan.

Cijeli Mali Iž stao je iza ove pjesme, a zadarski su tići uživali u gostoprimstvu, kakvo naši otočani uvijek pruže. Srdačno i iskreno domaća Klapa Mali Iž, pružila je pjesmom podršku Klapi Puntamika, a uz firmu Maloižanin i buffet Dagala, moramo posebno spomenuti dvojicu ljudi, Jeru Šešelju i Ratka Rokova, uz jedno veliko hvala.

Svirali su mandolinu i pjevali u obje klape, naš Roko Jelić i njegov prijatelj Marko Lovrin, koji je bio spona ove lijepe glazbene priče, budno pazeći da ova glazbena i ljudska suradnja protekne u najboljem redu.

Stoga, našoj vjernoj publici, veselo i radosno, uz one stare sentimente, poklanjamo i pjesmu Sentimento, neka traje i nek se pjeva. Od Maloga Iža do Zadra i širom Lijepe Naše.