Zabava

poznata pjevačica objavila

Britney Spears zaručila se za svog dugogodišnjeg partnera

Britney Spears zaručila se za svog dugogodišnjeg partnera
Instagram

Američka pop pjevačica Britney Spears objavila je zaruke sa svojim dugogodišnjim partnerom Samom Asgharijem, prenosi BBC u ponedjeljak.

Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila snimku na kojoj s Asgharijem pokazuje zaručničko prstenje. 

Spears je to objavila tri mjeseca nakon što je sudu u Los Angelesu kazala kako ju skrbništvo koju njezin otac ima nad njom sprječava da donosi osobne odluke. 

Otac 39-godišnje pjevačice, koji ima skrbništvo nad njom i njezinom imovinom zadnjih 13 godina, prije tri dana je sudu rekao da će pristati na prekid te uloge ako „ona smatra da može kontrolirati svoj život“. 

Spears je rekla kako ju je skrbništvo, uvedeno 2008. zbog zabrinutosti za njezino mentalno zdravlje, sprječavalo da se vjenča za 27-godišnjeg Asgharija ili da ima još djece, prenosi BBC. 

Asghari, glumac i fitness trener, rođen je u iranskoj prijestolnici Teheranu, a u Los Angeles se preselio kad je imao 12 godina. Par se upoznao na snimanju njezinog spota za pjesmu „Slumber Party“. 

To bi mogao biti treći put da Spears stupa u brak. Za svog prijatelja iz djetinjstva Jasona Alexandera udala se 2004. godine, no taj brak je trajao samo 55 sati. 

Iste godine vjenčala se za plesača, glumca i repera Kevina Federlinea, s kojim ima dva sina a od kojeg se rastala dvije godine kasnije. 


Reci što misliš!