Zabava

party na pozdrav suncu

Zadar je dobio novu glazbenu razglednicu: Zadar Sunset festival privukao maksimalan broj posjetitelja

Zadar je dobio novu glazbenu razglednicu: Zadar Sunset festival privukao maksimalan broj posjetitelja
Bojan Bogdanić

Prvi Zadar Sunset festivala privukao je maksimalan broj posjetitelja. Prema odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite te u dogovoru s lokalnim stožerom dozvoljen broj posjetitelja po danu je bio tisuću. Obje su večeri bile rasprodane do posljednjeg mjesta, a svi su morali imati EU Digital Covid certifikat ili negativan test.

“Festival je ispunio sva očekivanja kako publike tako i nas u organizaciji. Mjere su poštovane prema svim preporukama i to je ono najvažnije. Već danas krećemo s planiranjem i pripremom novog izdanja za koji vjerujemo da će biti još veće i programski bogatije!” – izjavio je Drago Vukelić iz BSH Events.

Zadar Sunset Festival @ Pozdrav suncu Zadar Sunset Festival @ Pozdrav suncu

Lokacija tik do instalacije Pozdrav Suncu pokazala se izvrsnom. Sam zalazak Sunca bio je dirljiv prizor, slike s ovog Festivala već danas putuju diljem svijeta kao nova glazbena razglednica Zadra. Izvrsna energija i ples dugo će ostati u sjećanju svima koji su posjetili Festival koji već danas najavljuje novo izdanje 2022. godine. Talijanska techno diva Deborah de Luca opravdala je epitet jedne od vodećih DJ-ica svijeta.

Svojim hitovima, ali i dobro poznatim evergreenima u svom aranžmanu razveselila je zadarsku publiku. Nju su činili posjetitelji iz čak 32 zemlje među kojim su SAD, Kanada, Njemačka i druge.

Zadar Sunset Festival - druga večer @ Pozdrav suncu Zadar Sunset Festival - druga večer @ Pozdrav suncu

Uz nju su u drugoj večeri Festivala nastupili i Andrologic, Damian Leboss i Neroa te Puff Puff-e.

„Divno smo se zabavili. Glazba je bila odlična, upoznali smo nove prijatelje iz Njemačke koje je razveselio Festival. Jako nam nedostaju ovakva događanja. Vraćamo se dogodine na ovaj divni plesni podij!“ – rekla je vesela Mare iz Zadra.

Zadar Sunset festival održao se u organizaciji BSH Events i Selected Croatia, a uz veliku podršku Turističke zajednice grada Zadra.


Reci što misliš!