Zabava

#zadar

Poznati novi termini koncerata Urbana&4 i Amire Medunjanin

Poznati novi termini koncerata Urbana&4 i Amire Medunjanin

Koncerti Urbana&4, Cambi i Amire Medunjanin koji su se trebali odrzati na zadarskom Forumu sredinom srpnja, otkazani su odlukom lokalnog stozera.

Ovim putem obavjestavamo publiku da ce se koncert Urbana&4 odrzati u subotu 7.kolovoza, dok ce se koncert Amore Medunjanin odrzati u ponedjeljak 9.kolovoza, oba sa pocetkom u 21.30 sati.

Kupljene ulaznice vrijede za nove termine, dok se povrat novca vrsi putem Eventima za one koji nemogu doci na novi termin. Koncert Cambija je otkazan, no u nedjelju 8. kolovoza na Forumu ce, s pocetkom u 21 sat zapjevati Mia Dimsic kojoj ce se kao gosca pridruziti ex Frajla Marija Mirkovic.

Koncerti će se održati, sukladno propisanim mjerama, bez obveze predočenja EU digitalne COVID potvrde, ali uz isključivo sjedeća mjesta i obvezu predočenja ulaznice te pridržavanje mjera propisanih posebnim Preporukama HZJZ-a koje su objavljene 23.7.2021. na priloženom linku. 

U slučaju novih mjera koje mogu propisati Nacionalni stožer i HZJZ organizator se u dogovoru sa izvodjačem mora pridržavati važećih mjera. 

Pozurite po svoje ulaznice kako je broj istih iznimno ogranicen provodenjem epidemioloskih mjera. 


Reci što misliš!