Zabava

“Heart of Invictus”

Najavljen prvi projekt princa Harrya i Meghan za Netflix

Najavljen prvi projekt princa Harrya i Meghan za Netflix
www.profimedia.hr

Britanski princ Harry i njegova supruga Meghan sudjelovat će u proizvodnji serije za platformu Netflix koja će se baviti natjecateljima na sportskim igrama Invictus za ranjene veterane u Hagu 2022.

Princ Harry pojavit će se osobno u dokumentarnom serijalu “Heart of Invictus”, no u njegovoj izradi sudjelovat će i kao izvršni producent kroz produkcijsku kuću Archewell Productions, najavio je Netflix u priopćenju. 

Dokumentarna serija prikazat će priče sportaša i organizatora koji se pripremaju za natjecanje na Invictus igrama, koje su zbog pandemije koronavirusa odgođeno za proljeće sljedeće godine. 

Netflix je najavio kako će serijal režirati Orlando von Einsiedel, dok će Joanna Natasegara biti producentica, a radi se o dvojcu koji je za kratki dokumentarac “Bijele kacige” nagrađen Oscarom.

Igre Invictus  namijenjene su ranjenim vojnicima koji se natječu u više sportova, a utemeljio ih je sam princ Harry 2017. godine, koji je služio vojsku u Afganistanu.

Bračni par Harry i Meghan višegodišnji produkcijski ugovor s Netflixom potpisao je u rujnu prošle godine. Harry i Meghan žive u Sjevernoj Kaliforniji nakon što su se trajno odvojili od britanske kraljevske obitelji.


Reci što misliš!