Zabava

#astrologija

Mjesečni horoskop za ožujak 2021.

Mjesečni horoskop za ožujak 2021.
Ilustracija

Mjesečni horoskop

Ovan

Vaša zaigranost ponekad će zbunjivati osobe iz vaše okoline. Bit će vas svugdje, ali nigdje se nećete zadržati da bi nešto zaživjelo. Stabilnost će vam biti strani pojam, kako u ljubavi, tako i u poslu. Izgledat će kao da se s vama nešto događa. Usredotočite se i odlučite što zapravo želite. Ne pretjerujte s lošim navikama.
 
Bik

Većinu ovog mjeseca bit ćete snažno povezani s drugim ljudima koje volite, a najviše slobodnog vremena provodit ćete s prijateljima. Ponekad nećete praviti razliku između voljene osobe i svog društva. U poslu ćete stajati dobro, netko bi vas mogao i pohvaliti. Istraživat ćete i tehnike meditacije.
 
Blizanci

Gotovo cijeli mjesec balansirat ćete između dva stila ponašanja i života: jedan je otvoren i s nizom kretanja među ljudima, a drugi je povučen, okrenut obitelji i intimnosti veze. O vašoj sposonosti organizacije i šarmu ovisit će koliko ćete biti uspješni i kako će vam se kockice posložiti. Sve je moguće ako je u pravo vrijeme.
 
Rak

Nećete se moći riješiti novih poslovnih izazova čak i ako budete na godišnjem odmoru. Mnogi će čas odmarati, čas raditi, no to im neće biti teško. Najvažnije je da primjenite pravilo učinkovite organizacije, jer nećete imati previše snage. Uživanje u društvu bit će također svakodnevno, pa je na vama da pametno planirate svaki dan.
 
Lav

Mnogo kretanja i brojni kontakti potaknut će vas da se otvorite i proširite svoje horizonte. Mnogi će putovati na kraće destinacije, a nerijetko i zbog posla. Moguće je da vas posjete i rođaci koje dugo niste vidjeli. U osobnim odnosima vladat će distanca, a oni koji su još sami imat će većinom površne kontakte.
 
Djevica

Neki će prolaziti pravu muku zbog stalnih provokacija ili kritika druge strane, ali treba ostati miran. Bit će dosta prilika za zabave i druženja, no uz uvjet da ostanete umjereni, a naročito u ponašanju. Ne uzimajte stvari previše k srcu. U poslu ćete dobiti priliku pokazati koliko ste kreativni. Redovno se odmarajte jer će vam nedostajati energije.
 
Vaga

Na dobrim financijskim temeljima vi ćete graditi svoje poslovne poteze. Istovremeno ćete proširiti krug suradnika ili ćete putovati zbog posla. Nećete se previše brinuti zbog rokova i pritiska, dapače, mnogi će u opuštenom ozračju sklapati poslove. Spojit će ugodno s korisnim. Ljubavni život bit će pomalo siromašan, ali vezani će biti dobro.
 
Škorpion

Mjesec pred vama bit će dobar za ljubav, pa ako ste još sami, potrudite se izaći među ljude. Nije isključeno da ljubav nađete preko posla. Ono što radite razvijat će se dobro uz uvjet da se izborite za ono u što vjerujete. Ponekad biste se naime, mogli uspavati i tako propustiti dobru priliku. Također se bolje organizirajte. Budite budni.
 
Strijelac

Imat ćete potrebnu dozu snage većinu mjeseca. Angažirat ćete se oko obitelji ili jednog njenog člana koji će zahtijevati više pažnje. Najradije ćete raditi od kuće, a većina će bježati s posla jer će se u svoja četiri kućna zida osjećati najbolje. Ponekad ćete se osjećati izmučeno jer će rezultati u svemu biti u neravnoteži s uloženim trudom. Strpite se.
 
Jarac

Najbolje ćete se osjećati na poslu. Mnogi će zbog toga malo zapostaviti privatni život. Samci će vjerojatno ljubav potražiti preko posla i to će biti sasvim realna opcija. Inače ćete stvarati čvršće temelje za daljnji razvoj onog što radite. Bit ćete uspješni u dugoročnijim poslovima. Povremeno će vam nedostajati energije, pa se tjelesno štedite.
 
Vodenjak

Moglo bi vam nedostajati energije,  a zahtjevi koji se budu stavljali pred vas neće biti mali. Trebat će se dobro organizirati. Napravite dobar plan i slijedite ga dosljedno. To se posebno odnosi na posao. Osobni odnosi bit će puni dobrih namjera i prilika, ali i stalne izloženosti provokacijama. Sve će vam biti pomiješano. Budite budni.
 
Ribe

Vaše riječi izazvat će pravu buru emocija kod druge strane. Znat ćete kako otvoriti dušu, no nedostajat će takta. Oni u duljim vezama prilagodđavat će se partnerovim zahtjevima. Na poslu biste konačno mogli ostvariti lijepu zaradu. Uglavnom bit ćete zadovoljni prihodima. Također ćete biti osjetljiviji na stresove.

 


Reci što misliš!