Zabava

od 15. do 28. veljače 2021.

Ljubavni horoskop za drugu polovicu veljače 2021.

Ljubavni horoskop za drugu polovicu veljače 2021.
CatFly

Ovan

Potreba za dijeljenjem svega što vas snađe bit će jaka, ali će partner biti rezerviran prema vama. Odredite dokle možete ići. Oni koji još traže srodnu dušu bit će originalni u udvaranjima.
 
Bik

Ono čega trenutačno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspijevati nadomjestiti svojom maštom. Ako izađete van među ljude, naići ćete na niz prilika za ugodna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu.
 
Blizanci

Osjećat ćete se kao da se ne možete uhvatiti za ništa što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako bolje izražavati emocije. Rado ćete prihvatiti takav njegov stil.
 
Rak

Zbrku koja će nastati u komunikaciji između vas i voljene osobe rješavat ćete iskrenim zagrljajima bez riječi. Oni u stabilnim vezama shvatit će da je najbolje jednostavno voljeti bez previše riječi. Samci neka naklonost pokažu djelima.
 
Lav

Postajete sve manje zadovoljni situacijom. Želite je poboljšati čim prije, ali to ne ide preko noći. Neki će prihvatiti činjenicu da treba krenuti ispočetka, drugi će se još živcirati, a treći će biti ravnodušni.
 
Djevica

Doći će do blažeg prolaznog nezadovoljstva u odnosima. Vi ćete biti za nešto novo, a partner će biti za sigurne opcije. Mudriji među vama prihvatit će postojeću situaciju kao prolaznu i privremeno smanjiti svoja ljubavna očekivanja.
 
Vaga

Povlačit ćete se u sebe i skrivati svoje osjećaje, premda vam to neće donijeti zadovoljstvo. Najbolje je biti strpljiv i smanjiti svoj aljubavna očekivanja. Uspjeh će biti i samo izbjegavanje svađe.
 
Škorpion

Oni u vezama opet nalaze zajednički jezik. Oni koji još traže srodnu dušu vjerojatno će biti meta nečijih udvaranja koja će im biti zabavna i ugodna. Moguće je da vam se iznenada javi netko s posla i pozove vas van u svojstvu privatnog lica.
 
Strijelac

Neki će se okrenuti maštanju ili će aktivirati jednu platonsku ljubav. Potrudit ćete se biti pristojni i ljubaznim ponašanjem nadilaziti prazinu u osobnim odnosima. Kad je već tako, najbolje je ne ulaziti u jalove rasprave.
 
Jarac

Otvoreni ste za sve ljubavne prilike kojih neće nedostajati. Istovremeno se u vama rađaju posebni seksualni zahtjevi. Malo tko će vam moći odoljeti. Bit će strasti, erotike i zadovoljstva. Bit ćete zaigrani, kreativni i spremni na sve.
 
Vodenjak

Ako na svoje osobne odnose gledate kao jednu vrstu mučenja, tako će vam i biti. Pokušajte prihvaćati kritike s humorom. Pomoći će izlazak i dobar provod. Nastojte se opustiti i dobro zabaviti.
 
Ribe

Svojom sentimentalnošću iznenadit ćete voljenu osobu. Ona će ovaj put biti u poziciji zaštitinika. Još se niste ohladili od prošlosti, a već vam se slažu situacije novih ljubavnih prilika. Budite smireni.


Reci što misliš!