Zabava

hr top40

Grupa Pavel niže uspjehe

Grupa Pavel niže uspjehe
More Magnets

Prošlog tjedna bilježimo dva nova ulaza na HR Top 40 listu radijskog emitiranja, ali i posvećujemo pažnju najizdržljivijoj pjesmi te pjesmi koja je ostvarila najveći skok na listi.

Tako je novi singl Dobri se zaborave grupe Pavel prošlog tjedna ostvario je najveći skok te se našao na visokom 13. mjestu ovotjedne ljestvice.

"Dobri se zaborave' je, pak, nama jako važna pjesma i jedva je čekamo zasvirati uživo jer će tek tada ispuniti svoje poslanje, a nekom igrom slučaja je čak i radijski uspješna, pa nitko sretniji od nas, dobro je počela 2021.", kaže nam Aljoša Šerić.

Još jedna pjesma Pavela i Tedija Spalata ističe se na listi, a to je pjesma Ne daj na nas koja se već 52 tjedna nalazi na HR Top 40 i to ju ujedno čini najizdržljivijom pjesmom u posljednjoj godini. Obje pjesme izdaje Dallas Records.

"Podatak da je 'Ne daj na nas' 52 tjedna na listi je nevjerojatan, odličan rezultat za orkestralnu šlager pjesmu u 21. stoljeću i još jednom moram zahvaliti Tediju što je pristao na suradnju, siguran sam kako bez njega ne bi ostvarila ni pola od ovog broja emitiranja", rekao je Aljoša koji potpisuje glazbu i tekst.

Dva nova ulaza na listu ostvarili su Dino Merlin i Senidah novom pjesmom Dođi, a izdaju ju Magaza i Croatia Records. Glazbu i tekst pjesme potpisuje sam Merlin, dok je za aranžman zaslužan Adis Sirbubalo. Videospot je snimljen u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenska redateljica Kukla.

Drugi ovotjedni novi ulaz ostvarili su Pirati s pjesmom Gdje bi nam bio kraj koju izdaje Croatia Records.

Prvo mjesto ljestvice ponovno zauzima Massimo i Mali krug velikih ljudi u izdanju Aquarius Recordsa. Na drugom mjestu nalaze se Ivan Zak i prijatelji s pjesmom Svi smo uz vas, a izdaje ju Hit Records. Na trećem mjestu nalaze se Zsa Zsa i Hiljson Mandela s pjesmom Ova ljubav, a izdaje ju Rubikon Sound Factory.

Kada je riječ o regionalnoj listi, Dalmaciju, Istru i primorje te Slavoniju osvaja Massimo s pjesmom Mali krug velikih ljudi, a u Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj i Zagorskoj regiji dominira pjesma Ivana Zaka i prijatelja Svi smo uz vas.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.


Reci što misliš!