Zabava

istinski heroji

Nina i liječnički Big Band posvetili pjesmu zdravstvenim radnicima

Nina i liječnički Big Band posvetili pjesmu zdravstvenim radnicima
Instagram

Big Band Hrvatske liječničke komore odabrao je pjesmu Dat će nam Bog koju izvodi Nina Badrić, a kojom, naveli su, žele poslati svim ljudima poruku vjere i nade u bolje sutra.

Pjesma čiji su autori Branimir Mihaljević i Antonija Šola dobila je novi aranžman.

Ovom izvedbom liječnici su uz vokalnu pomoć Nine Badrić željeli zahvaliti svim zdravstvenim djelatnicima koji nesebično mjesecima stoje na prvoj crti obrane od epidemije, ali i poželjeti brz oporavak svima oboljelima. Pjesma i spot nastali su na inicijativu vodstva HLK.

"Hvala svim liječnicama i liječnicima kao i svim zdravstvenim radnicima koji su u ovim najtežim vremenima pokazali najvišu razinu profesionalnosti, ali iznad svega ljudskosti. Pjesma je poruka vjere, nade i optimizma koji su nam sada tako potrebni", rekao je predsjednik HLK dr. sc. Krešimir Luetić te zahvalio i pjevačici Nini Badrić koja se spremno odazvala na suradnju u ovom projektu.

"Liječnici i medicinsko osoblje su istinski heroji vremena u kojem živimo", rekla je Nina Badrić.

Aranžman pjesme potpisuje Ante Gelo, a redatelj glazbenog spota je Dario Radušin. Spot je snimao Igor Vignjević u KB-u Dubrava, Klinici za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević te Stacionaru Arene Zagreb.

U spotu sviraju i pjevaju članovi Big banda HLK: dr. Damir Homolak, Kristian Jurčić, Ozren Ćorković (trube), dr. Antun Ferenčić, Ivan Mučić, Mario Šincek (tromboni), dr. Marko Šimunić, dr. Borna Vrhovec, dr. Sandra Radović, Vanja Ileković, Andrej Henigman, Marko Gudelj (saksofoni), dr. Ante Reljić (klavir), dr. Andrej Šribar (gitara), Goran Delač (bas gitara), Karlo Kukovačec / dr. Luka Janković (bubnjevi), a prateće vokale snimile su dr. Dorotea Oroši Končić i dr. Marina Katalinić Novak. Dirigent i umjetnički voditelj Big Banda HLK je Zvonimir Bajević.


Reci što misliš!