Zabava

najavljujemo

"Škrinja" Saše Antića - album koji je nastajao za vrijeme karantene

Šiumun Šitum

Najavljujemo jedinstvenu Live stream promociju albuma "Škrinja" Saše Antića aka Alejuandra Buendije.

U petak 20.11, u 20:20, na Facebook stranicama Jutarnjeg i Dallas recordsa, moći ćete uživati u nešto više od sat vremena vrhunske glazbe i odličnog show-a kojeg će za vas, u formi TV emisije, pripremiti poznati splitski glazbenik. 

U studiju će ugostiti zvijezde domaćeg hip-hopa s kojima je surađivao na albumu, kao i goste iznenađenja - regionalno uspješne hip-hopere. 

“S ponosom i neskrivenim zadovoljstvom želim objelodaniti kako u petak izlazi moj novi solo album Alejuandra Buendije “Škrinja” u izdanju Dallas Records-a. Istog dana u produkciji Play Studija možete pratiti Live stream predstavljanje albuma na Facebook stranicama Jutarnjeg i Dallasa. U opuštenoj i spontanoj atmosferi, u formi mozaične kontakt TV emisije, ugostit ću drage ljude s kojima sam surađivao u izradi albuma, između ostalih bit će tu i Kandžija i Magellano. Puštat ćemo redom pjesme s albuma uz pripadajuće spotove i zanimljive prateće videe te u kontakt formi odgovarati na pitanja gledatelja. U emisiji će biti premijerno pušten i video spot za pjesmu "Gang bang 2020" u režiji Dragana Đokića (Studio Baranda), a tu je i još par iznenađenja koja vam neću sada otkriti. Vidimo se u petak!”, kaže Saša.

Album “Škrinja”, koji će uskoro biti predstavljen javnosti, nastajao je za vrijeme karantene.

Na albumu prevladava društvena tematika kroz vrhunsku liriku i puno crnog humora, a riječ je o pjesmama koje su nastale u posljednjih pet godina.

“Škrinja je nastala jednostavno. Htio sam realizirati neke muzičke ideje u stilovima u koje nisam dosad ulazio i zadovoljan sam kako je to ispalo. Također na par pjesama sam više nego inače radio na interpretaciji i gađao pravu nijansu emocije.”, naglašava Saša Antić.


Reci što misliš!