Zabava

otišli iz zagreba

Goga i Adam iz "Braka na prvu" preselili se u Zadar

Goga i Adam iz
Instagram/Gordana Marelli

Kromer je priznao kako je njemu i Gogi u Zadru puno bolje nego što im je bilo u Zagrebu. A svojim pratiteljima otkrio je nove ciljeve u životu koje će obistiniti kada se udomaće

Gordana Marelli (38) i Adam Kromer (33), bivši sudionici showa 'Brak na prvu', nedavno su na Instagramu objavili kako su se preselili u Zadar. 

Njihovi pratitelji odmah su im postavili brojna pitanja. Adam im je priznao kako im je u Zadru puno bolje te im nimalo ne fali 'stresni' Zagreb i gužve.

- U Zadru nas je najviše privuklo more i sunce te slaba zima - priznao je Kromer. 

Dodao je kako se više niti ne bavi vinogradarstvom, što je radio u Baranji gdje je živio prije no što se s Gordanom preselio u Zagreb.

- Novi život, novi grad, novi ciljevi. Uskoro u Zadru otvaram firmu, samo da se udomaćimo - objasnio je Adam daljnje planove. 

A tu je i novi član obitelji. Gordana je prije nešto više od mjesec dana rodila njihovog prvog sina Noela. Ona iz sebe ima jedan brak i sina (16), a Adamu je ovo prvo dijete. 

- Neopisivo sam sretan - kaže Adam, koji uživa u ulozi roditelja pa nerijetko objavljuje fotografije na kojima se igra sa sinčićem.

Iako su Adam i Goga uredili novi stan u Zagrebu, par je sada odselio u Zadar. Nisu otkrivali razloge, a Gordana je objavila njihovu zajedničku fotografiju i pozdravila se.

 


Reci što misliš!