Zabava

do 15. listopada

Ljubavni horoskop za prvu polovicu listopada 2020.

Ljubavni horoskop za prvu polovicu listopada 2020.
CatFly

Ovan

Male ljubavne frustracije osjećat ćete iz dana u dan. Uz takt i strpljenje sve ćete uspjeti riješiti. Znate da se malim koracima prelazi ista udaljenost kao i velikim. Skromnost u očekivanjima i ljubaznost učinit će dobro.
 
Bik

Ako izađete van ovih dana, dobar provod je zajamčen. Ipak, nedostajat će vam snage da izdržite do jutra. Kvalitetan društveni život povezat ćete s onim ljubavnim. Samci će pričati bez mjere, pa će ponekog i rastjerati.
 
Blizanci

Naći ćete u sebi dovoljno snage i optimizma da nadvladate prazinu koja vas muči već neko vrijeme.Vaša društvenost će porasti i bit ćete opet potpuno otvoreni za ljude, druženja i nova poznanstva. Izađite.
 
Rak

Kako dani budu prolazili, vaš će partner prema vama povisiti zahtjeve. Očekuje od vas više pažnje. Računajte na to. Uz malo više strpljenja shvatit ćete s olakšanjem da se vaš međusobni odnos ipak poboljšava.
 
Lav

Bit ćete otvoreni i spremni na svaku vrstu druženja. Oni koji još traže srodnu dušu neka izađu van čak i ako im se to ne da. Humor će kombinirati sa strastima. Oni vezani rado će odvući partnera u spavaću sobu, ali uz peripetije i šale.
 
Djevica

Možete očekivati vrlo obećavajući i ispunajvajući period kad se radi o osobnim odnosima i društvenom životu. Ili će se zajedno s partnerom povlačiti u četiri kućna zida i uživati u intimnostima, ili ćete pozivati prijatelje kući.
 
Vaga

Ohrabreni prethodnim danima, vi ćete danas pokazati maksimalnu ljubaznost u privatnim odnosima. Nema zime za vašu vezu, ali nećete biti potpuno jasni drugoj strani. Partner će morati potegnuti sam i isprovocirati nježnosti.
 
Škorpion

Uslijedit će poziv na zabavu kojem ćete se iskreno razveseliti. Bilo sami, bilo u paru, prihvatite ga. Vaš stil ponašanja šarmirao bi i najveće neprijatelje. Nabacite osmijeh i idite među ljude. Čekaju vas.
 
Strijelac

Vaši ideali u ljubavi bit će postavljeni visoko, ali vi ste ih spremni slijediti, bez obzira kamo vas oni doveli. Ipak, to neće donijeti rješenje vaših ljubavnih jednadžbi. Pokušajte sve prihvatiti s mirom.
 
Jarac

Pred vama su dani koji će vas vjerojatno staviti u poziciju usamljenika ili ćete u odnosu s partnerom osjetiti frustraciju. Bit ćete osjetljiviji znatno više nego inače, a kad se tome doda i osjećaj usamljenosti, tuge su tu. Izađite.
 
Vodenjak

Opet ste jednako važni u svojoj vezi kao i vaš partner. Sad možete dijeliti sve i to na ravnopravan način. Vaša emotivnost će porasti, pa ćete od druge strane očekivati više zagrljaja i nježnosti.
 
Ribe

Neki će pripremati zabavu povezanu s mladim osobama. Možda se radi o rođendanu. Bit će veselja. Pripremat ćete se za to malo društveno okupljanje na kojem ćete vi biti glavna zvijezda. Oni koji su sami nadat će se ljubavi.


Reci što misliš!