Zabava

project vojarna 2020

Boris Brejcha u kolovozu ponovo u Šibeniku!

Boris Brejcha u kolovozu ponovo u Šibeniku!

Nešto više od dvije godine nakon svog prvog dolaska u Šibenik, za pult bivše vojarne ex Bribirski knezovi, 28. kolovoza u sklopu Projecta Vojarna popet će se trenutno jedan od najpopularnijih svjetskih umjetnika Boris Brejcha.

Boris Brejcha ima mnogo pseudonima; poznat je kao čovjek s Joker maskom za DJ pultom ili kako ga još nazivaju kralj high-tech minimala.

Velika zvijezda elektroničke glazbe najveće ovacije doživljava na plesnim podijima Južne Amerike i Europe. Gotovo nema festivala, open air partya ili kluba na ovim teritorijima koji nisu unaprijed rasprodani kada je na line upu Boris.

Nakon brojnih izdanja uslijedile su turneje sa preko 15 tisuća posjetitelja počevši od 2016.g. pa do vremena prije koronavirusa. Zanimljivost je što vrti samo vlastitu produkciju, pa su nastupi zbog toga uvijek jedinstveni. Setovi su mu kombinacija techno elemenata, uzbudljivih melodija i trancy zvukova.

"The future will be Fckng Serious"

Početkom godine izbacio je svoj prvi studijski album "Space Diver". Nema sumnje da ćemo sve stare i nove trake čuti upravo u Šibeniku.

Ranoptičje ulaznice su u pretprodaji po 80 kn i to u ograničenom broju, a možete ih kupiti na Adriaticket online ili na fizičkim pretprodajnim mjestima.


Reci što misliš!