Zabava

p diddy

Slavni reper uživa u društvu nove dame za čiji nam minijaturni bikini treba mikroskop

Slavni reper uživa u društvu nove dame za čiji nam minijaturni bikini treba mikroskop
www.profimedia.hr

Nakon što mu je iste godine preminula majka njegove djece, a prelijepa cura pobjegla s trenerom: Slavni reper uživa u društvu nove dame za čiji nam minijaturni bikini treba mikroskop.

Američki reper i poduzetnik Sean Combs, poznatiji kao Diddy, posljednjih dana uživa u ženskom društvu u Miamiju.

Iako se krajem prošle godine počeo viđati s modelom Lori Harvey, ljubav je potrajala samo nekoliko mjeseci, a reper očito ne gubi vrijeme. Tako je u užarenom Miamiju viđen u društvu misteriozne dame koja je tom prilikom uskočila u minijaturni narančasti badić koji je više toga otkrivao nego pokrivao. Ipak, imala je što pokazati pa joj nitko nije zamjerio tu minijaturnost. Par je uživao u kavi i cigareti te ugodnom razgovoru, no u niti jednom trenu nisu pokazali da su više od prijatelja, vrlo vjerojatno zato što su primijetili da ih snimaju.

Diddy je inače otac šestero djece, a prvo dijete, sin Justin, rođen je 1993. godine. 

Njega je dobio s dizajnericom Misom Hylton-Brim. Od 1994. godine do 2007. godine, reper je bio u vezi s modelom Kimberly Porter, no par se često razdvajao pa mirio. Par je tijekom veze dobio troje biološke djece, sina i blizanke, a mogul je posvojio i njezinu kćer Quincy iz propale veze. Nekoliko mjeseci prije nego je Kim rodila blizanke, Sean je dobio još jednu kćer sa Sarah Chapman.

Nažalost, Kim je iznenada preminula u studenom 2018. godine u 48. godini života, što je Diddyja shrvalo, a istovremeno je tada prekinuo i dugogodišnju vezu s pjevačicom Cassie s kojom je bio od 2007. godine. Naime, priča ide tako da se pjevačica zaljubila u privatnog trenera Alexa Finea kojeg je navodno unajmio reper, a onda se ljepotica ekspresno iselila iz Diddyjeve vile, udala za Alexa te dobila dijete s njim.

Navodno je pjevačici išlo na živce čekati da Diddy klekne, pa je preuzela stvari u svoje ruke. Ipak, reper nikada nije rekao niti jednu lošu riječ o svojoj bivšoj partnerici, već dapače. I njoj i Alexu je javno zaželio sve najbolje povodom vjenčanja, a čini se kako i on uživa na svoj način.


Reci što misliš!