Zabava

kilogrami ne smetaju

Rihanna ponosno nosi svoje seksi obline

Rihanna ponosno nosi svoje seksi obline
Instagram

Kako je moguće da uvijek izgleda ovako odlično? Osim one za ikonu stila, treba joj kruna za najbolje nošene kilograme viška u seksi donjem rublju

Rihanna već davno nosi titulu modne ikone jer što god da odjene, na njoj izgleda senzacionalno, ali definitivno se može okruniti i lentom za najbolje nošene kilograme viška, iako kod je i ne izgledaju kao višak.

Nekada je bila prava mršavica, a onda je dobila nekoliko kilograma zbog kojih je postala prava seks bomba. Kao vlasnica brenda "Savage x Fenty", neprestano oduševljava novim komadima donjeg rublja, a sada je to ponovno učinila u žutom kompletiću.

Ono što je mnoge razveselilo je vijest da će uskoro lansirati novu kolekciju donjeg rublja, a modeli će biti upravo njezini obožavatelji.

Ovu nevjerojatnu priliku je nedavno premijerno objavio američki Vogue na svom Instagram profilu i to vrućom fotkom lijepe pjevačice na kojoj pozira u ljubičastom kompletu iz proljetne kolekcije. Mogu sudjelovati žene diljem svijeta jer će se fotografiranje obaviti putem FaceTimea, a modelima će prije naravno biti poslani odjevni komadi.


Reci što misliš!