Zabava

suradnja sa stokom

Tony Cetinski: U ovim vremenima upravo nam je dom svima bio 'sigurna luka'

Tony Cetinski: U ovim vremenima upravo nam je dom svima bio 'sigurna luka'
Instagram/Tony Cetinski

"Dom" je novi singl proizašao iz suradnje Tonyja Cetinskog i repera Marina Ivanovića Stoleta. Pjesma je emotivna posveta domu, ma gdje se čovjek u tom trenutku nalazio. Riječ je o staroj skladbi čiju glazbu potpisuje Guido Mineo, tekst Robert Pilepić, dok joj je novi aranžman i produkciju udahnuo Bojan Šalamon Shalla.

Stihovi umjesto klasične ljubavne žudnje, jasno i nedvosmisleno aludiraju na žudnju za zemljom, kućom, domom, piše Glas Istre.

Ideja za pjesmu potekla je od Tonyjeve supruge Dubravke, a želja je bila da se na neki način potakne ljude da ostanu u svojim zemljama, umjesto da odlaze. Sada, nakon cijele ove situacije s koronom, pjesma nosi pozitivnu energiju, širi ljubav prema domovini i samim ljudima.

"Veseli me suradnja sa Stoletom, kao i sama činjenica da publici predstavljamo pjesmu protkanu ljubavlju i čežnjom, za nečime što nam je svima bitno – a to je dom. U ovim vremenima upravo nam je dom svima bio 'sigurna luka'. Dragi moji uživajte, kao i što smo i mi dok smo na njoj radili", istaknuo je Tony.

- Tony i ja surađivali smo i prije petnaest godina na mom albumu "Stole", na pjesmi "Balkanska ruta". Volio bih da ovo mladima bude motivacija za ostanak u našoj zemlji, poručio je Stole.


Reci što misliš!