Zabava

upornost se isplati

Riječanin 20 godina igrao iste brojeve, napokon osvojio milijune

Riječanin 20 godina igrao iste brojeve, napokon osvojio milijune
Pixell

Anonimni dobitnik isto tako je priznao kako nije oka sklopio od uzbuđenja, a razmišljao je i o tome kako će mu se isplatiti novac s obzirom na to da baš i nema povjerenja u Internet

Rijeka je nedavno dobila još jednog milijunaša. Sretni dobitnik osvojio je na Lotu više od tri milijuna kuna, točnije 3.225.284,27 kuna. Anonimni muškarac pogodio je 6+1, a to je saznao nakon što je aktivirao HL Bona kako bi mogao ponovo odigrati Loto 7 i EuroJackpot, piše Novi list. 

Isprva nije mogao vjerovati da je osvojio iznos pa je tako provjeravao nekoliko puta uplaćene i dobitne kombinacije. Dobitnik je isto tako priznao kako nije oka sklopio od uzbuđenja, a razmišljao je i o tome kako će mu se isplatiti novac s obzirom na to da baš i nema povjerenja u Internet. 

- Loto 7 igram već više od dvadeset godina jednu do dvije kombinacije s istim brojevima i čekam svoj ulov za razliku od tate koji kaže da je takvo igranje 'bacanje udice u bunar' - izjavio je anonimni dobitnik te dodao kako će iznos potrošiti na puno malih stvari od kojih se život sastoji te dovršiti kuću. 

- Jednostavna je formula za osvojiti dobitak… Treba vas pogoditi sreća - pa ovo je igra na sreću, zar ne! Nastavljam se igrati - zaključio je. 


Reci što misliš!