Zabava

#koronavirus

Usprkos pandemiji, u prodaji su karte za Ultru

Usprkos pandemiji, u prodaji su karte za Ultru
Borna Filić/Pixsell

Trodnevna karta košta nešto manje od 1500 kuna. Već su izašla dva popisa izvođača, a ogranizatori najavljuju da će uskoro i treći. Ultra okupi do 120 tisuća posjetitelja. Istovremeno, INmusic je otkazan zbog korone

Ultra Europe festival održat će se od 10. do 12. srpnja u splitskom Parku mladeži.

Tako piše na njihovoj službenoj stranici gdje odbrojavaju sate i minute do početka masivnog događanja.

Prije nekoliko dana zatražili smo očitovanje od organizatora, no kako nam je kasnije rečeno, do daljnjega ne daju izjave. Iz njima bliskih krugova doznali smo da ozbiljno planiraju održati festival. 

Kako će to izgledati još se ne zna sa sigurnošću, ali krene li se u realizaciju morat će biti primijenjene sve epidemiološke mjere. Moguće je i ograničavanje broja posjetitelja. Održavanje festivala će najviše ovisiti o razvoju situacije s virusom. 

Izgledno je da će se organizatori potruditi da se osmo po redu izdanje splitske Ultre održi - prodaja ulaznica već je počela na njihovoj web stranici. Trodnevna karta košta nešto manje od 1500 kuna.

Poznati su već i izvođači koji bi trebali doći poput Afrojacka, Armin van Buurena, DJ Snakea, piše i da stižu Marko Carola, Steve Aoki, David Guetta i mnoga druga lica koja su i prijašnjih godina tjerala publiku na ono što se kolokvijalno naziva "deranje đonova". Objavljena su dva popisa izvođača, a na stranici pišu da će uskoro stići i treći. 

U samo jednom danu Ultru posjeti od 35 do 40 tisuća partijanera, a kad se zbroje sva tri dana bude ih 120 tisuća. 
Istovremeno, odgođen je INmusic festival koji se trebao održati 22 do 24 lipnja. Organizatori su ga prebacili za sljedeću godinu.

Organizatori su kao razlog naveli javnozdravstvenu sigurnost posjetitelja. 

 


Reci što misliš!