Zabava

i zahvalili im na potpori

Harry i Meghan oprostili se s fanovima na Inastagramu

Harry i Meghan oprostili se s fanovima na Inastagramu
Instagram

Princ Harry i njegova supruga Meghan, vojvotkinja od Sussexa, u ponedjeljak su se u posljednjoj objavi na Instagram profilu Sussex Royal oprostili od svojih 11,3 milijuna pratitelja i zahvalili im na potpori prije službenog završetka njihovih kraljevskih dužnosti.

"Dok svi tražimo svoju ulogu koju moramo odigrati u novonastaloj globalnoj situaciji kroz promjene u svojim navikama, usredotočujemo se na novo poglavlje da bismo saznali na koji način svemu tomu možemo najbolje pridonijeti", napisali su Harry i Meghan na službenom računu Sussex Royal. "I premda nas više nećete pronaći na Instagramu, mi nastavljamo sa svojim radom."

Harry (35) i bivša američka glumica Meghan (38) u siječnju su najavili da od idućeg mjeseca planiraju odstupiti s kraljevskih dužnosti te da kane voditi neovisniji, privatniji način života na relaciji Velika Britanija - Sjeverna Amerika.

"Hvala cijeloj ovoj zajednici na potpori, nadahnuću i predanosti svemu dobrome u svijetu. Radujemo se što ćemo se uskoro ponovno povezati s vama... Dotad se dobro brinite o sebi i vodite računa jedni o drugima", poručili su svojim fanovima. 

Pošto su neko vrijeme živjeli u Kanadi, Meghan, Harry i njihov sin Archie preselili su u Los Angeles, rodni grad Meghan Markle u kojemu živi i njezina majka Doria. 


Reci što misliš!