Zabava

#koronavirus

Disney zbog korone odgodio premijeru Marvelove 'Crne udovice'

Disney zbog korone odgodio premijeru Marvelove 'Crne udovice'
www.profimedia.hr

Walt Disney Co odlučio je do daljnjega odgoditi kino-premijeru Marvelova filma "Black Widow", planiranu za 1. svibnja, zbog mjera sprječavanja širenja epidemije koronavirusa.

Takva je odluka kompanije donijeta zbog zatvaranja kina nakon preporuke o suzdržavanju od većih javnih okupljanja, stoji u priopćenju objavljenom u utorak.

Akcijski film "Black Widow" (Crna udovica), sa Scarlett Johansson u ulozi popularne fikcionalne superheroine iz "Osvetnika", trebao je krenuti u kinodistribuciju uoči ljetne sezone blockbustera, najunosnije za Hollywood.

Disney je priopćio da je odluku o odgodi početka kino-distribucije "Crne udovice" donio zbog privremenog zatvaranja kino dvorana u nekim područjima i smjernica američkih zdravstvenih vlasti prema kojima se ljudima savjetuje da izbjegavaju veća okupljanja.

Tvrtka je također najavila odgodu kino-premijera filmova "The Personal Histories of David Copperfield" i "The Woman in the Window", koji su trebali u svibnju krenuti u kinodistribuciju.

Disney je zbog izbijanja epidemije koronavirusa već otkazao distribuciju igrane akcijske verzije animiranog epskog avanturističkog filma "Mulan", kao i još dva filma.


Reci što misliš!