Zabava

sociološki eksperiment

Kontroverzni show "Brak na prvu" stiže na RTL

Brak na prvu zapravo je svojevrsni sociološki eksperiment, a zbog njegova koncepta u pojedinim se zemljama našao na meti Crkve koja smatra da se tako trivijalizira brak. No to nije zasmetalo planetarnoj popularnosti ovog showa.

Tamo gdje ostale emisije završavaju, u ovoj avantura tek počinje! 

RTL gledateljima donosi hrvatsku inačicu planetarno popularnog showa Married At First Sight, u kojem se dvoje potpunih stranaca upozna pred „oltarom“ i vjenča, a tek onda počinje njihova ljubavna avantura života zvana Brak na prvu.

Brak na prvu zapravo je svojevrsni sociološki eksperiment, a zbog njegova koncepta u pojedinim se zemljama našao na meti Crkve koja smatra da se tako trivijalizira brak. No to nije zasmetalo planetarnoj popularnosti ovog showa.

Format Married At First Sight originalno je nastao u Danskoj, gdje se prva sezona prikazivala 2014. godine nakon čega je show postigao veliki uspjeh diljem svijeta i postao jedan od najgledanijih sadržaja. Show se prikazuje u 29 zemalja, a osim u Danskoj, prikazivao se u još i u Australiji, gdje je doživio veliki uspjeh, SAD-u, Engleskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Finskoj, Nizozemskoj, Belgiji, Italiji, Poljskoj, Izraelu te susjednoj Srbiji. A sada će gledatelji i u Hrvatskoj moći pratiti najnapetiji trenutak u životu mladenaca!

Ipak, dvoje stranaca nije slučajno spojeno - parovi se pažljivo biraju, što čine stručni eksperti iz područja psihologije i ljubavnih odnosa koji kroz niz različitih testova pronalaze kompatibilne parove. U RTL-ovoj verziji showa taj tim stručnjaka činit će Boris Blažinić, profesor psihologije i sudski vještak za psihologiju, predavač, konzultant i licencirani trener za povećanje osobne i organizacijske učinkovitosti, zatim Ingrid Divković, diplomirana profesorica hrvatskog jezika i književnosti i filozofije te spisateljica i Ita Štefanek - stručnjakinja za ljubavne odnose i vlasnica agencije za spajanje parova.

Kroz show Brak na prvu pratit će se ljubavna avantura 12 romantika, a tko su kandidati prve sezone hrvatske inačice showa i hoće li se među njima dogoditi kemija i ljubav na prvi pogled - gledatelji će doznati uskoro na RTL-u!


Reci što misliš!