Zabava

najavljujemo

Vodeći svjetski DJ, Martin Garrix, predvodi program sedmog Sea Dance Festivala!

Vodeći svjetski DJ, Martin Garrix, predvodi program sedmog Sea Dance Festivala!

Martin Garrix, trostruki dobitnik titule za najboljeg svjetskog DJ-a, predvodit će program sedmog Sea Dance Festivala na koji stiže uz audio-vizualni spektakl kakav je publika do sada mogla vidjeti samo na najvećim festivalima kao što su Tomorrowland, Coachela, EXIT, Ultra i drugi.

Koliko je Garrix svojom pojavom uzdrmao same temelje glazbene industrije, govori podatak da je sa samo 23 godine najbolje rangiran svjetski DJ u proteklom desetljeću te činjenica da iza sebe ima čak 60 milijuna fanova, 19 prestižnih glazbenih nagrada, kao i 69 singlova koji zajedno premašuju 10 milijardi streamova! 

Vodeći svjetski izvođači poput Rihanne, Justin Biebera i Dua Lipe natječu se tko će surađivati s njim, dok ga je magazin „Forbes“ proglasio jednim od najutjecajnijih svjetskih ličnosti ispod 30 godina. Osim nastupa na Zimskim olimpijskim igrama 2018, ove godine je izabran i za autora službene himne Europskog prvenstva u nogometu UEFA EURO 2020! Nakon što je Guetta ljestvicu Sea Dance spektakla postavio veoma visoko, Garrix je danas praktično jedini u svijetu koji može ne samo da je dohvati, već i dodatno podigne, barem ako je suditi po moćnim produkcijskim nacrtima koje je njegov tim pripremio u suradnji sa EXIT timom.

To potvrđuje i podatak da je u službenoj Sea Dance festivalskoj anketi osvojio uvjerljivo prvo mjesto, s čak duplo više glasova od drugoplasiranog izvođača, što je do sada nezabilježeno u povijesti svih Exitovih festivala. Publiku iz preko 40 zemalja svijeta okupljenu od 28. do 30. kolovoza na fantastičnoj budvanskoj plaži Buljarica u Crnoj Gori očekuje nesumnjivo glazbeni događaj godine, i to u novoj eri u koju je prethodne godine uplovio Sea Dance Festival, danas jedan od najvećih muzičkih događaja na cijelom Mediteranu.

 


Reci što misliš!