Zabava

bibinjski slavuj

Tomislav Bralić uvest će Splićane u 2020. godinu

Tomislav Bralić uvest će Splićane u 2020. godinu
Goran Kovačić/PIXSELL

U brendiranom autobusu, koji će voziti besplatnu adventsku liniju, u petak je u Splitu najavljen novi Advent te da će Splićane i njihove goste u 2020. godinu uvesti Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Splitski Advent tako će se održavati u Marmontovoj ulici, gdje će se djeca moći igrati zaboravljenih igara, u Đardinu će biti ledeni park s klizalištem, a tu će se istodobno održavati dramski i plesni program. Na Trgu Gaje Bulata pred zgradom HNK otvorit će se izložba Feđe Klarića, a tu će koncert imati i orkestar splitskoga HNK. Na Rivi će, među ostalim, biti bogati zabavni program, koncerti, dječji program, klapski nastupi te program "Retro Božić" s plesnjacima, koncertnim večerima i unplugged te stand up nastupima.

Ove godine prvi put Advent će se održavati i na Splitu 3, na trgu ispred robne kuće Prime. I tu će moći uživati najmlađi i njihovi roditelji te oni stariji jer će se tu održati prvenstvo u izradi fritula, DJ večeri, nastupi bandova, karaoke, humanitarne radionice izrade ukrasa i još mnogo toga.

Na Rivi će biti bogat i raznolik program, rekao je direktor tvrtke Spalatuma DMC Ante Šunjić, ističući da zabavni program obiluje tematskim večerima i nastupima poznatih glazbenika. Manifestaciju otvara sastav Gustafi, a posjetitelje će zabavljati Giuliano i Diktatori, Alen Nižetić, Marko Pecotić & band, grupa Vatra i mnogi drugi. Posebna poslastica će biti božićni koncert Tedija Spalata uz tradicionalno dobar provod za doček Nove godine. Klapa Intrade i Tomislav Bralić stvorit će veseli dalmatinski ugođaj, a za zabavu do jutarnjih sati zadužena je Jelena Rozga. 

Na splitskom Adventu bit će postavljeno 25 kućica, pa iz Grada pozivaju zainteresirane da se jave na njihov javni poziv za dostavljanje ponuda za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga na Adventu u Splitu – Zimskom akvarelu 2019./2020. Advent u Splitu počinje 30. studenoga i trajat će do 2. siječnja. 


Reci što misliš!