Zabava

mišljenje javnosti podijeljeno

Čuda tehnologije: James Dean pojavit će se na filmu 64 godine nakon smrti

Čuda tehnologije: James Dean pojavit će se na filmu 64 godine nakon smrti

U filmu Finding Jack navodno će se koristiti tehnologija "full body" koja stvara sliku neke osobe na temelju arhivskih videosnimaka i fotografija

Iako je poginuo davne 1955. godine, legendarni James Dean pojavit će se u akcijskoj drami 'Finding Jack', čija je premijera predviđena iduće godine.

Radi se o ekranizaciji istoimenog romana Garetha Crockera iz 2015. o desetak tisuća pasa koji su korišteni u Vijetnamskom ratu, da bi na kraju ostali napušteni.

Američki mediji pišu da će CGI verzija Deana glumiti lika zvanog Rogan te da će imati drugu glavnu ulogu u filmu.

U filmu će se navodno koristiti tehnologija 'full body' koja stvara sliku osobe na temelju arhivskih videosnimaka i fotografija.

Inače, produkcijska kuća Magic City Films upustila se u taj neobični projekt jer su otkupili prava na Deanov lik od njegove obitelji.

James Dean je poginuo 30. rujna 1955. godine u prometnoj nesreći, kada je imao 24 godine.

Iako je glumio u samo tri filma, 'Buntovnik bez razloga', 'Istočno od raja' i 'Div', jedan je od najpoznatijih holivudskih glumaca svih vremena.

Očekivano, negativne reakcije na ovu vijest nisu izostale.

"Ovo je grozno. Možda bi nam računalo moglo naslikati novog Picassa ili napisati nekoliko novih pjesama Johna Lennona", komentirao je glumac Chris Evans, a Elijah Wood je na Twitteru napisao samo: "Ne, ovo se ne bi smjelo događati". 

 


Reci što misliš!