Zabava

7. izdanje

Počela prodaja ulaznica za Ultra Europe Festival 2020.

Počela prodaja ulaznica za Ultra Europe Festival 2020.
Borna Filic/PIXSELL

U ponedjeljak u 13 sati putem službene stranice https://ultraeurope.com/tickets/festival/ počela je prodaja ulaznica za Ultra Europe Festival, koji će se od 10. do 12. srpnja 2020. godine po osmi put održati u Splitu, najavili su organizatori festivala.

Ovogodišnje, sedmo izdanje upisalo je svog milijuntog posjetitelja, više od 150.000 posjetitelja iz 143 zemlje svijeta, podsjećaju organizatori. Tijekom sedam dana družili su se u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu, u društvu najpoznatijih imena svjetske elektroničke glazbe.

Njihov povratak, kao i druga brojna iznenađenja spremaju se i iduće godine za sve koji svoje ulaznice osiguraju na vrijeme, dodaju organizatori. 

"Danas će ih po najpovoljnijoj cijeni moći kupiti svi one koji su se prethodno registrirali, a uz kupljene ulaznice ti će korisnici na poklon dobiti i ULTRA Europe majicu. Osim trodnevnih i VIP ulaznica za Park Mladeži i ove će godine biti moguće kupiti posebne Destination ULTRA Europe i RESISTANCE Croatia ulaznice", navodi se u priopćenju.

Omogućena je kupnja grupnih ulaznica, pa će na pet kupljenih šesta ulaznica biti besplatna. Pogodnosti očekuju i vlasnike ULTRA Passporta, prvog međunarodnog sustava lojalnosti kupaca za glazbene festivale.

Ulaznice se mogu osigurati na internetskoj stranici https://ultraeurope.com/tickets/festival/, a sve ostale informacije o festivalu, osim na službenoj stranici, mogu se pronaći i na službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profiluInstagram profilu te putem aplikacije na iTunesu, napominje se u priopćenju.

 


Reci što misliš!