Zabava

#izbori2019

I Ava Karabatić ulazi u utrku za Pantovčak

I Ava Karabatić ulazi u utrku za Pantovčak
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ipak sam odlučila. Kandidirat ću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobivam na Instagram i hvala vam na tome, napisala je Ava Karabatić (31) i dodala kako smatra da je žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe.

"Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada. Znam da ću imati puno 'hejt' komentara jer sam kao 'starleta'. Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman", otkrila je Ava koja je glumila u filmu koji se, kako kaže, mjesecima 'vrtio' u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila se i kao slikarica. 

U rekordnom roku 'skupila' je više od 500 lajkova, a brojni obožavatelji komentirali su kako će joj dati glas na nadolazećim predsjedničkim izborima. 

Svestrana Ava nedavno je dobila i posao voditeljice na jednoj srpskoj televiziji. Ugovor je potpisala prije dva dana, a potvrdila je za 24 sata i da će joj mjesečna plaća biti 1.500 eura, odnosno nešto više od 11 tisuća kuna. 


Reci što misliš!