Zabava

NEOBIČNA POTRAGA

Netko u Zagrebu na maštovit način traži djevojku!

Netko u Zagrebu na maštovit način traži djevojku!
Vijesti.hr

Na nekoliko autobusnih i tramvajskih stanica diljem Zagreba osvanuo je zanimljiv oglas u kojem nepoznati muškarac, na iznimno maštovit i originalan način, traži djevojku koju je susreo, kako kaže, u NAMI na Kvatriću. 

Žao mu je što nije reagirao na vrijeme i djevojku tražio neki kontakt, no, kako kažu, nikda nije kasno pa je, nepoznati muškarac, odlučio potražiti simpatiju iz trgovine, javlja RTL.

92293f935f1b8cd4697104e6a042c72f.jpg?v=2"Nosila si ove cipele (fotografija cipela), traperice sa šljokičastim uzorkom (fotografija traperica sa šljokicama). Bila si u NAMI na Kvatriću sredinom prošlog tjedna. Kupovala si neki dio za partviš i kasnije pregaču. Ja sam nosio sivu majicu i shorts s treninga. Čuo sam te kako šaljivo pričaš s prodavačicama. Činiš mi se jako zabavna i interesantna. Primijetili smo se i motali oboje. Trebao sam reagirati, ali je*ai ga. Zato draga damo, ako želiš, jaci se mailom na ajmonestoskuhat@gmail.com", stoji u obavijesti zaljepljenoj na autobusnoj stanici. 

Njegov se unikatan oglas širi svim društvenim mrežama. Stoga, ukoliko iz opisa na oglasu prepoznate djevojku, ili ste možda baš vi ta djevojka, javite se dečku koji se svakako potrudio da vas nađe. 

​​​

Reci što misliš!