Zabava

od 20. do 22. rujna

Započinju Dani otvorenih vrata u Fun parku Biograd

Započinju Dani otvorenih vrata u Fun parku Biograd

Dobra zabava u najvećem tematskom parku u regiji još nije stala. Dapače, iako su školske i poslovne obaveze krenule, Fun park Biograd nudi pravo vikend osvježenje i idealnu priliku da isplanirate najzabavniji i vikend i dobro se provedete!

Školske i poslovne obaveze razbit će pustolovinama i otvoriti vrata beskrajne zabave! Od 20. do 22. rujna 2019. čekaju vas Dani otvorenih vrata (ulaz je besplatan, vožnje se mogu koristiti uz nadoplatu 25 ili 35 kuna)!

Fun Park Biograd podijeljen je na par tematskih cjelina i pruža odličnu priliku da se iz daleke prošlosti jednostavno lansirate u budućnost i provezete se kroz pustolovine koje ste gledali na filmskih platnima.

Iznenadit će vas vožnja među dinosaurima u Animal Kingdomu, jurskom parku gdje će vas pozdraviti T-Rex. Pogledajte najčudnije biljke i životinje i nemojte se preplašiti njegove rike jer je to samo pozdrav svim onima željnim prave jurske avanture. Volite li Divlji Zapad?

Na Divljem Zapadu, ne biste vjerovali, vozi i Kraš Express, mali vlak koji vozi po zahtjevnom terenu i prolazi tunelom kojeg su izgradili vrijedni rudari. A tu su i indijanski kanui za mališane koji na tren mogu proći tjesnacima vijugave rijeke. Okušajte se kao pravi gusar u piratskom zaljevu i krenite u bitku za prevlast na moru. Povedite ekipu u svijet Pirata s Kariba!

Ni svemir nije daleko, a u svemirske avanture uvesti će vas Alien - najotkačeniji svemirac u galaksiji koji se nalazi baš u Fun Parku Biograd. Alien nije mali zeleni, već veliki i crveni rollercoaster koji juri tračnicama galaksije i ujedno Vas vrti u krug dok prolazite kraj rakete koja se baš tu spustila iz dalekog i mističnog svemira.

Budite astronaut i krenite u svoje jedinstveno putovanje Fun park Biograd galaksijom! A maskotu i domaćina koji stoji ispred same atrakcije sigurno ste već vidjeli u poznatom filmskom serijalu. Nedaleko od njega nalaze se i dva velika Transformera!

Za one željne adrenalina tu je Atlantis, osvježavajući vodopad i hit svjetskih tematskih parkova. Spustite se skupa sa svojim prijateljima ovim fantastičnim vodopadom i uživajte u osvježavajućem pljusku na bazena. Superbrzi plavac Big Blue čeka sve one željne brze vožnje.

Okrenite se naglavačke i uživajte punom brzinom. Pripremite se za misiju koja starta brzim tračnicama i kreće u orbitu svemirskog dijela, vrti se i okreće Vas naglavačke i sigurno vraća na startnu poziciju. Za one željne adrenalina tu je i Tornado koji vas vrti do 120 stupnjeva.

Snimite još jednom zalazak sunca ili odličnu panoramu s Adria Eye. Najveća ponuda igara čeka vas u Games Hallu, a tu je i XD Dark Ride posebna virtualna vožnja s kojom idete na morsko, kopneno i svemirsko putovanje na kojem ćete moći po prvi puta doći licem u lice s različitim nemanima, duhovima i svemircima.

Možda će vam se na tren učiniti da će izaći iz ekrana, no tu su vaše pucaljke koje će ih omesti u tome. Za one najhrabrije tu je Kuća straha. Ovakvu kuću strave još niste vidjeli, sa živim glumcima i pravim duhovima (šalimo se) koji se nalaze zamračenim prostorijama uklete kuće.  

Dođite, bez straha i uronite u nepoznati i mistični svijet Fun Parka Biograd.


Reci što misliš!