Zabava

koncert koji se ne propušta

Queen Real Tribute 14. kolovoza u Novalji

Queen Real Tribute 14. kolovoza u Novalji
Vaicanto

U srijedu, 14. kolovoza na novaljskoj Ruži vjetrova s početkom u 21 sat nastupa najbolji Queen tribute band - Queen Real Trubute. Oni koji su propustili nedavni koncert u Zadru sad imaju priliku za popravni.

Queen Real Tribute čine Ivan Ristanović (vokal), Nenad Bojković (gitara i vokal), Ivan Đerfi (bas i vokal) i Radoš Ćapin (bubnjevi, vokal). Oni su profesionalni glazbenici i veliki obožavatelji lika i djela Freddyja Mercuryja i grupe Queen koji su se okupili 2006. godine kako bi svojim glazbenim djelovanjem dali počast jednoj od najvažnijih rock grupa svih vremena.

Tijekom 2007. i 2008. održali su veliki broj koncerata u istočnoj Europi i postali  jedan od najvećih queen tribute bendova na svijetu. Još 2008. godine nastupali su u Zagrebu u klubu Boogaloo, a tom su prilikom snimili DVD „Magic Rhapsody“. Tijekom 2010. – 2016. bend je odsvirao stotinu koncerata u inozemstvu.

Ovoga ljeta nastupali su u nekoliko gradova na hrvatskoj obali: Makarskoj, Puli te na zadarskom Forumu, gdje su sa sopranisticom Nelom Šarić izveli i nezaboravnu Barcelonu, koju u originalu Freddie Mercury pjeva sa slavnom opernom pjevačicom Montserrat Caballé. 

Nisu još bili jedino u Australiji i Novom Zelandu, a nakon turneje po Hrvatskoj u planu im je Koreja, Kina i Rusija.


Reci što misliš!