Zabava

subota, 10. kolovoza

Pankrti, Mašinko, Po metra crijeva i drugi na Vlajternativi Benkovac

Pankrti, Mašinko, Po metra crijeva i drugi na Vlajternativi Benkovac
Luka Stanzl/PIXSELL

Deveti Vlajternativa festival Benkovac održat će se u subotu 10. kolovoza. Žestoku svirku predvode Pankrti, Mašinko i Po metra crijeva!

Vlajternativa ove godine donosi dva izvođača koji nisu s područja Hrvatske države.

- Uvik se vodeći geslom "Hoćemo Napredak", a opet ostati svoji i prepoznatljivi i istovjetni idejama od početka te jedinstveni guramo naprijed i borimo se na sto načina opstati privatno i vlajternativno u sredini koju više nema potrebe opisivati. Svi sve znamo. Vlajternativa je i dalje Živost i Smisao oko koje se isplati boriti i održati, poručuju iz udruge Vlajter Ego.

Nastupaju:

PANKRTI (punk ) - Ljubljana, Slovenija
POBEL UND GESOCKS ( punk ) - Kassel, Ruhr, Njemačka
LIV - (trash metal) Zagreb
PO METRA CRIJEVA (ča metal) - Rijeka
MAŠINKO (punk rock) - Zagreb
ERED LITHUI (melodic death metal)- Split
EROTIC BILJAN AND HIS HERETICS (garage/rock/blues) - Zagreb

306ba5d1be5f24435432e76610c58ac0.jpg?v=2

- Štand nezavisne izdavačke kuće Slušaj najglasnije s predstavnikom Zdenkom Franjićem. Možete pregledati kolekciju i kupiti cd-ova, ploča, kazeta, knjiga, časopisa, fanzina...)

- Pivo prve hrvatske zadružne nezavisne pivovare Brlog iz Zadra

- Š.R.D. Sipa Benkovac bit će na starom mjestu zaduženi za okrjepu gladnih i iznemoglih od pustog uživanja u muzici i ne daj Bože kojoj pivi ili gembaču viška.

Ulaz donacija je ove godine maksimalno 60 kn koja omogućava organiziranje i opstanak svega.

Vlajternativa se i dalje održava na starom mistu - PLATO ISPOD GRADSKE KNJIŽNICE BENKOVAC - omeđeni Domom kulture i Papom.

- Pozivamo sve ljude koliko vas god može stati da nam dođete, podržite nas, našu entuzijastičnu inicijativu i pokret te se usput dobro provedete, zabavite i opustite. Naravno odgledati i poslušati zanimljiv splet i spoj bendova koji će sigurno ostaviti odličan dojam. Dođite i "okanite se svakog beznađa, vi koji ulazite ovdje", Dođite jer vrijeme brzo prolazi, a Vlajternativa i dalje postoji.


Reci što misliš!