Zabava

Zanimljiva suradnja

Mate Bulić i Tarapana bend imaju hit mjeseca

Mate Bulić i Tarapana bend imaju hit mjeseca

Zanimljiva suradnja na domaćoj glazbenoj sceni iznjedrila je novi hit ove godine, a koji je zaradio posebno mjesto u hrvatskom radijskom eteru. Mladi sastav Tarapana bend uživa sve veću popularnost na našim područjima, a nedavno su objavili duet s jednim od najpoznatijih hrvatskih pjevača zabavne glazbe – Matom Bulićem.

Pjesma Ja sam na te ponosan u izdanju Croatia Recordsa u veljači je među pjesmama zabavnog žanra bila najemitiranija na domaćim radijskim postajama te tako predstavlja zabavni hit mjeseca.

Frano Pehar, pjevač iz spomenute grupe, pozvao je svojeg rođaka Matu Bulića da zajedno izvedu pjesmu autora Dušana Bačića, koji potpisuje glazbu i tekst. Rezultat ove suradnje predstavlja emotivni uradak koji govori o ljubavi između oca i sina, životnim rastancima i vječnoj ljubavi.

Razveselila me ova vijest. Ovo je moja prva suradnja s Tarapana bendom i prva pjesma koju sam otpjevao s Franom Peharom koji mi je u rodu. Pjesmu smo objavili krajem siječnja i jedva smo čekali trenutak kad ćemo je pustiti u eter. Kritike su sjajne i svima hvala na podršci i lijepim riječima. Iza pjesme stoji jaka autorska ekipa Dušan Bačić i Bojan Dragojević, a mi smo se potrudili otpjevati je na najbolji mogući način. Emotivna priča o rastanku oca i sina, očito nikog ne može ostaviti ravnodušnim“, izjavio je Mate Bulić.
 

41d907f6-acf0-415f-b7c3-5c9b1fcbba9a.png


Zabavni hit mjeseca predstavljen je prošlog četvrtka i na DMC televiziji u emisiji Ritam zabavne glazbe koja svaki mjesec donosi top listu hitova zabavnog žanra. U najnovijoj epizodi gostovao je upravo Frano Pehar iz Tarapana benda, a na objavljenoj listi najslušanijih izvođača zabavne glazbe našli su se i Luka Basi, Jole, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Lidija Bačić i drugi.

Cjelokupni popis zabavnih hitova temelji se na listi HR Top 40, jedinoj službenoj i sveobuhvatnoj listi radijskog emitiranja u Hrvatskoj.


Reci što misliš!