Zabava

Street Music Festival

Biograd na moru postaje oaza uličnih glazbenika

Biograd na moru postaje oaza uličnih glazbenika

Započeo je ''Biograd Street Music Festival“ koji će trajati cijelo ovo ljeto.

Kao javni poziv za sudjelovanje, ali i mjesto ta sve potrebne informacije, još prošle godine kreirana je službena Facebook stranica festivala putem koje se primaju prijave, obavijesti ili sve druge potrebne informacije što je vezano uz održavanje festivala.

Idejni začetnici su festivala trio Boris Hrepić Hrepa iz Daleke obale, u suradnji s Darkom Bakićem, frontmenom benda Buđenje, te dogradonačelnikom Marijanom Stopferom.

Osim što se Biograd na jedan dan pridružio jednoj manifestaciji na svjetskom nivou, istovremeno će se kroz narednih ljetnih mjeseci po drugi put predstaviti kao prvi od gradova uopće koji je cijelo ljeto gostoljubiv prema uličnim sviračima.

To znači da će svima kojima je izazov, zadovoljstvo i prilika za zaradu u šeširu ili otvorenom kuferu motiv da dođu u turistima prepuni Biograd svirati na ulici, vrata grada od ove godine ponovno biti širom otvorena.

Grad Biograd prijavljenim izvođačima osigurava mjesto za svirku (sa strujnim priključkom) te adekvatan smještaj i tri obroka dnevno, piše Biograjski.


Reci što misliš!