Zabava

zabavan test

Odabir privjeska reći će nešto o vašoj osobnosti

Odabir privjeska reći će nešto o vašoj osobnosti

Sve što trebate učiniti je odabrati jedan od ovih 6 lijepih medaljona kako biste otkrili kakva ste vrsta žene i primili poruku o tome kako poboljšati svoj život!

Vrlo ste ženstveni, volite se lijepo odjenuti i urediti kosu. Prije svega, radije biste potrošili novac iz svog proračuna na novu kozmetiku ili neku vrstu osobne njege, nego na hranu ili na stvari za kuću, piše Zen magazine. Također, vaša obitelj vam je vrlo važna, ali više pazite na muža, nego na svoju djecu.

Naš savjet: Cijenite ove predivne osobine u sebi! Uostalom, tako je teško naći ženu koja je uspjela sačuvati svu svoju ženstvenost. Pokušajte ne biti pasivni i ne biti lijeni, ali ostati smireni i graciozni u isto vrijeme.

Privjesak 2

Vaše emocije su u skladu s vašom briljantnom inteligencijom. Kada se promatrate, sjećate se riječi: “Najseksi stvar u nekoj osobi je njena duša.” Svaki trenutak u vašem životu ima vrijednost, a svako iskustvo u vašem životu je malo dublje i emocionalnije od tuđih iskustava. Međutim, vi imate, kao nitko drugi, sposobnost da se nosite s poteškoćama. Istodobno, imate vrlo originalan način razmišljanja, svoj vlastiti stil i sposobnost obrane vaših načela.

Naš savjet: Iskoristite svoje prilike za svoju dobrobit i dobrobit ljudi bliskih vama. Nikad nemojte dopustiti da vas uhvati pesimizam, jer je vaša dubina pokazatelj vaše unutarnje zrelosti.

Privjesak 3

Vi odabirete sklad i minimalizam. I u vašem stilu odijevanja i u svom načinu života ne volite ništa suvišno. Vrlo ste veseli, aktivni i uvijek ste u pokretu. Zato ste vrlo zrela osoba koja živi bez predrasuda i s mirom u duši.

Naš savjet: Održavajte ravnotežu između prekomjerne aktivnosti i samospoznaje.

Privjesak 4

Vi ste prava vila! Volite izrađivati ručne radove (šivanje i sl.) i od obične tkanine možete napraviti elegantnu odjeću za vas ili vaše dijete. Taj kreativni pristup je iznad svega. Tražite obiteljskog čovjeka i vaša obitelj vam je najvažnija stvar na svijetu.

Naš savjet: Potreban vam je osobni prostor jer je inspiracija rođena u tišini. Uklonite nepotrebna djela i nepotrebne ljude iz svog života i posvetite vrijeme sebi.

Privjesak 5

 Imate čelični karakter i željezne živce. Imate neumoljivu želju za upravljanjem i širenjem vlastitih granica. Brzo reagirate, imate vrlo oštar um i poslovnu sposobnost. U odnosu na druge ljude, vrlo ste zahtjevna osoba i jako ste oprezni kada se radi o ljudima s kojima se družite. Možda to nije slučajno, vođeni ste životnim iskustvom.

Naš savjet: Nemojte raditi cijelo vrijeme, zaustavite se s vremena na vrijeme i odmarajte se. Kroz to slobodno vrijeme možete očistiti svoje misli i naučiti pronaći mir i sklad u svom životu.

Privjesak 6

Vi ste prava breskvica! Vaša duša traži vječnu radost, luksuz i sjaj. Vaša odjeća je ekstravagantna, a vaši ukrasi sjajniji od sunca. Pokazujete svoje emocije bez razmišljanja,  to je vaš način ispuhivanja. Vaš rad i karijera možda vam nisu najvažnija stvar u vašem životu, ali ne pristajete biti najgori. Vaš natjecateljski duh uvijek zasjaji i uvijek pronalazite način da svoj posao obavite bez ikakvih napora.

Naš savjet: Pokušajte malo zauzdati svoje osjećaje, jer možete uvrijediti ljude koji su vam bliski. Ako ste pogriješili, nemojte se zaboraviti ispričati, jer oprost je značajka pravih kraljica.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr


Reci što misliš!