Zabava

glumica

Drew Barrymore: Nisam trudna, samo sam debela!

Drew Barrymore: Nisam trudna, samo sam debela!
© Guliver Image/WENN.com

Filmska zvijezda Drew Barrymore s bivšim suprugom Willom Kopelmanom ima dvije kćeri, petogodišnju Olive i trogodišnju Frankie, no u posljednjem intervjuu ispričala je neugodnu anegdotu kada su je zamijenili s trudnicom.

Da zaista nema dlake na jeziku te da se ne srami svog izgleda, Drew Barrymore pokazala je prilikom sudjelovanja u 'The Late Late Showu', u kojem ju je ugostio James Corden.

Osim o karijeri i novim poslovnim pothvatima, 43-godišnjakinja je govorila o majčinstvu u kojem se prvi put ostvarila prije pet godina, kada je s tadašnjim suprugom Willom Kopelmanom dobila kćer Olive.

Dvije godine kasnije ponovno je postala majka, a kako javlja tportal, djevojčicu je nazvala Frankie. Obje trudnoće pokušala je što dulje skrivati od medija i držati u tajnosti.

Možda joj je upravo zbog toga nepoznata žena nedavno postavila vrlo neugodno pitanje koje je Barrymore sada podijelila s ostatkom svijeta.

"Bila sam s prijateljicama i djecom na ručku, a pri ulasku u restoran zaustavila me jedna žena i rekla: 'Bože, imate tako puno djece.Ja sam joj odgovorila da nisu sva moja te da ja imam samo dvoje, na što je ona pogledala u moj trbuh i rekla: 'Da, ali sada očekujete još jedno'', prepričavala je žustro holivudska glumica voditelju te dodala: "Uvrijeđeno sam je pogledala, otišla i doviknula da nisam trudna, nego samo debela!".

Nadovezala se kako je to bilo veliko iznenađenje za nju i da to nije bilo lijepo iskustvo.

 

 


Reci što misliš!