Zabava

voli svaki dan

I u Zadru "posijane" Poruke ljubavi

I u Zadru
Bojan Bogdanić

Voli svaki dan - poruka je na papiriću kojega su jučer brojni građani pronašli na svojim automobilima. Tko je posijao Poruke ljubavi?

Na društvenoj mreži nedavno se proširila grupa "Voli svaki dan", a poruke s ovim natpisom napisane su na paprima, od kojih su mnogi bili ružičasti i u obliku srca. Prikladno za Dan zaljubljenih, Valentinovo, dan kada su i osvanule po gradu.

Riječ je o fenomenu neprofitabilnog projekta humanitarnog karaktera koji je nastao 2011. godine. Evo što o njemu pišu pokretači:

Projektom želimo prije svega izmamiti nekom osmijeh na lice, uljepšati mu dan jednom malom običnom gestom! Ukoliko smo uspjeli naša misija je izvršena! 

S idejom i realizacijom se krenulo 2011. godine i zahvatio jedan grad - Varaždin. Godinu dana poslije, projekt nije ponovno zaživio da bi 2013. nadoknadio izgubljeno te obuhvatio Zagreb i Zadar!

2014. nam je posebna jer se zahvaljujući ljudima velikog srca, postigao za sada, rekordni broj gradova od čak osam - Varaždin, Zagreb, Osijek, Rijeka, Pula, Zadar, Split i Dubrovnik!

Ogromno HVALA svim volonterima i kontaktima koji su omogućili da 2014. bude zaista posebna!

Nadamo se da će se akcija nastaviti u osobnom angažmanu i da ćemo ovim samo potaknuti druge na nesebično djelovanje svih vrsta! 

Hvala još jednom svima od ♥ i ne zaboravite, Voli svaki dan! 


Reci što misliš!