Zabava

"božićna noć"

Pogledajte novi video zadarske pjevačice Sanelle!

Pogledajte novi video zadarske pjevačice Sanelle!

Ovih dana, baš u pravim trenucima blagdanskog raspoloženja mlada zadarska ekipa u izdanju Hit Recordsa izdala je pjesmu "Božićna noć".

Naime, Zadranka Sanella Bačić kao što je i sama rekla, ozbiljno se počela baviti glazbom, te je nakon što je nedavno održala promociju svog drugog singla "Zar je moguće" započela suradnju s mladim zadarskim glazbenicima Adrianom Zafranovićem i Domagojem Runje koji su i autori teksta, glazbe i aranžmana pjesme "Božićna noć" koja je ovaj petak 15. prosinca osvanula na You Tube.

Za make up pobrinula se zadarska šminkerica Maja Erceg, za frizuru već nadaleko poznati zadarski frizerski salon Hair for life a za styling pobrinula se sama Sanella a sve trenutke fotografski su ovjekovječili Andriano i Domagoj.

Također mladi talentirani dvojac Andriano Zafranović i Domagoj Runje potpisuju i produkciju i snimanje spota uz glavnu kreativnu režiserku- Anteu Lucin, kćerkicu Sanelle Bačić.

Spot se snimao u Zadru na Trgu Petra Zoranića -Advent u Zadru, Villi Vanilli Zadar i u Konobi Liburna Petrčane, a u spotu su glumili Sanellina  kći Antea Lucin i njezine prijateljice Aurora Badel, Paula Zurak, Laura Zurak, Marija Lisica, Marija Pehar, Marina Lacić, Lucija Zurak, Mate Bobić , Josip Vulelija , Matea Vulelija, Domagoj Runje, Tonči Bašić (muški solo i backing vokal u Sanellinom bendu Fenix.

"Božićna noć " je pjesma koja je nastala spontano u radionici Adriana Zafranovića i Domagoja Runje.

Božićno je ljubavnog karaktera. Govori o muškarcu i ženi koji su rođeni na Božić i o njezinoj čežnji za njegovom prisutnošću na taj dan. Pjesma je zanimljiv spoj ljubavi i Božića.

Ono što je zanimljivo istaknuti Sanella uz pjevanje u pojedinim frazama pjesme recitira i stihove tako da je pjesma „Božićna noć“ spoj glazbe i poezije baš pravi stil prilagodljiv samoj Sanelli za koju znamo da je plodonosna pjesnikinja koja će uskoro izdati svoju zbirku poezije "Prst sudbine".

Mlada glazbena zadarska ekipa pokazala je da se itekako može složnim radom mnogo postići, a ovo je i jedan veliki plus i za sam grad Zadar jer se u pojedinim kadrovima vide djelovi Adventa u Zadru, za koji vjerujemo da će svake godine imati sve veći odjek i sve bolji program uz glavnog organizatora TZ Zadar.


Reci što misliš!