Zabava

prihvatite izazov!

Prilika za ljubitelje društvenih igara: Zeleni plamen poziva na "Dungeon crawl"!

Prilika za ljubitelje društvenih igara: Zeleni plamen poziva na

Udruga Zeleni plamen predstavlja novi Dan društvenih igara, peti po redu, ali ujedno i jubilarni. Ovaj Dan ima temu "Dungeon crawla", gmizanja po "tamnicama" i rješavanja izazova koji se nađu pred pustolovima.

U nedjelju, 10. prosinca održat će se 5. po redu Dan društvenih igara u organizaciji Udruge Zeleni plamen, s već poznatom lokacijom, prostorije Zajednice Talijana Zadar - Ulica Borelli 8, s početkom u 16 sati.

Udruga Zeleni plamen predstavlja novi Dan društvenih igara, peti po redu, ali ujedno i jubilarni.

Točno na taj dan su započeli pustolovine i prihvatili izazove organiziranja različitih događaja za ljubitelje društvenih igara, znanstvene fantastike, fantastike i sličnih spekulativnih žanrova.

Ovaj DDI nosi temu "dungeon crawla", odnosno gmizanja po "tamnicama" i rješavanja izazova koji se nađu pred pustolovima. 

Tako će fokus biti na nekoliko takvih igara kao što su Descent, Sword &Sorcery, Zombicide, Arcadia Quest i Lobotomy. Za svaku igru će na raspolaganju biti jedan od domaćina koji će objasniti pravila i uvesti vas u zabavno iskustvo heroizma. 

Ukoliko vam nije do junačenja, na raspolaganju će biti i druge igre iz šarolikog repertoara. Dakako, uvijek ste dobro došli donijeti i igru sa vlastitih polica i podijeliti s drugima iskustvo igranja.

Uz društvene igre iz kartona, posjetitelji će se moći okušati i u kratkoj, jednokratnoj sesiji Dungeons & Dragonsa. Ukoliko među vama ima voljnih DM/GM-ova, slobodni ste prezentirati svoju kampanju. Pod uvjetom da bude kratka i pogodna za početnike. 

Stoga, heroji i heroine, Zeleni plamen čeka vas u nedjelju uz uvijek ugodno i zabavno druženje i iskustvo igranja.
 


Reci što misliš!