Zabava

"Zar je moguće"

Sanella Bačić predstavila spot, priprema i zbirku poezije

Sanella Bačić predstavila spot, priprema i zbirku poezije

U subotu 25. studenog u Callegro baru održala se promocija novog singla i glazbenog spota "Zar je moguće" pjesnikinje i glazbenice Sanelle Bačić iz Zadra.

Programu promocije prisustvovao je veliki broj posjetitelja, čiji je moderator i voditelj bila Vesna Benić.

Nije nedostajalo ni pjesničkih stihova koje su recitirale Klaudija Tokić i Emilija Vučkov Mijatović, pjesnikinje iz Zadra, članice udruge "Riječi iznad svega".

Za odličnu glazbenu atmosferu bili su zaslužni Sanella Bačić i njezin bend "Fenix" koji su izvodili Sanellinu pjesmu "Ćvor", "Zar je moguće" i svjetske hitove Hallelujah, Killing me softly i Everytime we touch.

Ugodno druženje bilo je začinjeno i uz čašu šapanjca, a glavna zvijezda večeri Sanella Bačić zahvalila se svim posjetiteljima koji su podržali njezinu promociju i dosadašnji rad.

Podsjetimo se da je Sanella do sada izdala prvi singl "Čvor" a ovo je njzin drugi singl koji potpisuje isti dvojac Kristijan Rahimovski kao autor teksta i glazbe a aranžman Filip Gjud. Spot se snimao u režiji  snimatelja Jerka Marića / grupa Adastra a izdavač je bio Hit Records.

Spot se snimao u HNK Zadar u Zadru . U spotu uz glavnog aktera  glumca gospodina Siniša Dona glumili su  i članovi Sanellinog benda "Fenix“ ( Marko Nakić Njake - basista , Toni Bašić - gitarista , Andrija Perinović - bubnjar , Gloria Krizman - backing vocal i Renato Krizman - klavijaturista ) . 

Za styling je bila zaslužna zadarska modna kreatorica gospođa Klara Dadić , a za frizuru zaslužan frizerski salon " Hair for life " Zadar .

Make up je radila gospođa Ivana Šimunić sa HRT - a . 

Fotograf koji je ovjekovječio sve najzanimljivije trenutke snimanja i druženja je Lovre Lekaj iz Zadra.

Sanella se ozbiljno posvetila svom glazbenom putu, te će uskoro snimati svoj treći singl, a vrijedno je spomenuti da će uskoro izdati svoju prvu zbirku poezije pod nazivom "Prst sudbine" čiji će izdavač biti Hrvatsko društvo književnika - ogranak Zadar, Biblioteka Književno pero.


Reci što misliš!