Zabava

sraz titana

Dvoboj sezone: Špiček vs. Janković

Dvoboj sezone: Špiček vs. Janković

Na poznatom setu kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' večeras će se odvijati dvije prave kulinarske borbe – jedna između natjecatelja podijeljenih u timove, a druga između Špičeka i Jankovića!

Zadnji je dan timskog tjedna u kojem natjecatelji kuhaju prema instrukcijama jednog od članova žirija. Chefovi Tomislav Špiček i Mate Janković dokazali su se kao odlični mentori, no u posljednje vrijeme sve se češće čuje pitanje tko je od njih dvojice bolji! Taj bi se misterij napokon mogao riješiti večeras jer će obojica profesionalnih kuhara pomagati i savjetovati svoj tim natjecatelja.

„Prije nego li počnemo kuhati, razmišljam kako moram biti barem malo bolji od Mate. No, znam da neću razmišljati o tome tko kuha s druge strane kada krenemo s kuhanjem… To je kao u svakom poslu, fokusiraš se na hranu i razmišljaš kako ćeš što više pomoći natjecateljima…“, šali se Špiček.

Tijekom epizode gledatelji će imati priliku vidjeti kako dva vrhunska kuhara različito zamišljaju pripremu istog jela te će, sukladno tome, različito savjetovati kandidate. Pa čak i kada je u pitanju najosnovnija stvar, poput čitanja recepta! Naime, Špiček će povišenim glasom ponavljati natjecateljima da ne trebaju doslovno pratiti recepte, dok će Mate moliti natjecatelje da čitaju recepte s razumijevanjem.

Koji će chef imati privilegiju i stalno pomagati natjecateljima, a koji ne smije ni prstom maknuti – doznat ćemo večeras u novoj epizodi gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:10 na RTL-u!


Reci što misliš!