Zabava

novi par

Ivan Herceg i Ana Majhenić: Ljubavni predah u Istri

Ivan Herceg i Ana Majhenić: Ljubavni predah u Istri
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Zagrebačka glumica sinoć je u Umagu nastupala s Histrionima i predstavom 'Na zlu putu', a u Istru ju je otpratio i njezin novi odabranik glumac Ivan Herceg.

Nakon Umaga uslijedio je i ajednički odmor u Rovinju odakle je danas Herceg objavio 'razglednicu' na Instagramu.

Zagrebačke glumce spojila je suradnja na setu serije 'Zlatni dvori', a zajedno su se nedavno pojavili na dodjeli Večernjakove ruže. Ivan Herceg sve je češće viđen u društvu histrionskih prijatelja Ane Majhenić, a ovaj vikend njezin glumački angažman odveo ih je u Istru. Ana Majhenić nastupala je u 7. travnja u Umagu s predstavom 'Na zlu putu' Dražena Ferenčine, a uz nju je u Umagu bio i Ivan.  Dan kasnije glumački par odlučio se za kratki odmor u Rovinju. Herceg je iz jednog poznatog rovinjskog restorana uz more objavio fotografiju na Facebooku s kojom je svim znatiželjnicima poručio kako je u dobrom društvu.

Na upit tportala o novoj ljubavnoj vezi s Ivanom Hercegom glumica Ana Majhenić  vezu nije ni potvrdila, ni demantirala izjavivši kako ne komentira svoj privatni život.

Oboje su nedavno izašli iz dugogodišnjih veza. Herceg je bio s manekenkom i dekoraterkom seta Anitom Dujić, dok je Ana prekinula šestogodišnju vezu s novinarom i redateljem Arsenom Oremovićem.


Reci što misliš!