Zabava

glazba u hrvatskoj

HR top 40: Toni Cetinski u drugom tjednu do prvog mjesta

HR top 40: Toni Cetinski u drugom tjednu do prvog mjesta

Nakon što je prošlog tjedna s pjesmom 'Laku noć' stigao do osmog mjesta top liste HR top 40 Toni Cetinski ovoga puta zasjeo je na čelnu poziciju

„Ponosan sam i sretan što moji suradnici i ja imamo još jednu divnu skladbu, koja je naišla na tako srčani prijem kod ljudi. Jedva čekamo zapjevati je svi zajedno i na koncertima u sklopu turneje koja uskoro kreće“, komentirao je Toni visoki plasman pjesme na koju su očito dobro reagirali i radijski urednici i publika.

Na visoko drugo mjesto stigao i pobjednik Zagrebačkog festivala Damir Kedžo s pjesmom 'Sve u meni se budi' koju izvodi s mladom pjevačicom poznatom pod imenom Zsa Zsa, dok je prošlotjedni broj jedan, Massimo s pjesmom '1000 Ljudi', ovoga puta treći.

"Ova pjesma konačno širi krila i dolazi do ljudi, a zbog toga ne mogu biti sretniji. Hvala Anti Pecotiću koji mi je poklonio ovakav tekst, Igoru Ivanoviću koji je stvorio zvuk i ostvario moju viziju aranžmana, te jednoj i jedinoj ZsaZsi koja je cijelu priču zaokružila kao najljepši šlag na torti. Ovo je velika motivacija za daljnji rad i stvaranje, jedva čekam sa slušateljima dijeliti sve što nas tek čeka", rekao je Kedžo.

U hrvatskim regijama po običaju šaroliko. Kedžo se nalazi na prvim mjestima u Dalmaciji, Slavoniji te Istri i Primorju. Massimo je na čelnim pozicijama u Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj, dok su Tomislav Bralić i Klapa Intrade s pjesmom 'Ne mogu te prestat jubit' zagorski broj.


Reci što misliš!