Zabava

Glazba

Spice girls i miris novca

Spice girls i miris novca

Za ponovno okupljanje Spajsica milijun funti po glavi

Mel B je jako zainteresirana za ponovno okupljanje s kolegicama iz grupe Spice girls, koja je prestala sa radom još davne 2000. godine, radi ponude koju su dobile za božićni nastup u Las Vegasu.

Povratkom iz Los Angelesa, Mel B je na rođendanskoj proslavi 32. rođendana Davida Beckhama, prenijela bivšim kolegicama iz grupe Gery Halliwell, Emmi Bunton i Victoriji Beckham, nemoralnu ponudu jednog kluba iz Las Vegasa, u iznosu o milijun funti  po članici grupe.

Mel C, koja nije pristvovala rođendanskoj zabavi, odmah se usprotivila. Naime, ona preferira nastavak svoje solističke karijere i završetak snimanja video spota koje je u tijeku.

Ostale članice grupe su uz šampanjac i votku, na proslavi rođendana u londonskom restoranu Cipriani, prodiskutirale i načelno prihvatile ponudu. Mel B inače i nije baš u nekim odnosima s Victorijom i Davidom u posljednje vrijeme, tako da britanski The Sun pterpostavlja  da je jedini razlog zbog kojeg se odazvala na party, upravo dogovor o ponudi iz Las Vegasa.

Posljednji put su sve članice bile na okupu u veljači,  povodom rođenja malene Bluebell Madonne, kćeri Geri Helliwell. Već tada je Emma Bunton u jednom TV talk showu izjavila kako bi bila presretna da se grupa ponovno okupi.

Nakon prekida rada u grupi Spice girls 2000. godine, sve članice su nastavile sa solo karijerama, osim naravno Victorije Beckham, koja je udajom za idola mladih britanaca, postala zvijezda svih svjetskih tabloida.


Spice girls iz vremena kada su bile na vrhuncu popularnosti.


Reci što misliš!