Zabava

Zvijezde

Antonija Blaće: Moj dragi nije nasilnik!

Antonija Blaće: Moj dragi nije nasilnik!

Mediji su razmirice Hrvoja Hrvatina sa sucem na rukometnoj utakmici prikazali kao senzaciju, no njegova poznata djevojka tvrdi kako je priča, najblaže rečeno, napuhana

Foto: Index.hr

 

Hrvoje Hrvatin, 27-godišnji dečko voditeljice Antonije Blaće, počeo je plaćati "cijenu slave" - mediji su njegove razmirice sa sucem na rukometnoj utakmici prikazali kao senzaciju, no njegova nam djevojka tvrdi kako je priča, najblaže rečeno, napuhana. "Nije bilo tako strašno. Žao mu je što je do sukoba došlo, a u njegovu obranu mogu reći samo da je najsporije i najnježnije biće koje znam", kroz smijeh nam govori Antonija Blaće.

Kad je prije više od dvije godine preko tadašnjeg BB stanara Kristijana upoznala Hrvoja Hrvatina, Antonija nije ni slutila da će joj zarobiti srce, no već je u prvim danima ljubavi, kaže, naslutila da će trajati. "Prijatelji kažu da smo 'teška penzija' jer slobodno vrijeme provodimo uglavnom doma, gledajući filmove. Iako živimo mirnim obiteljskim životom, još ne razmišljamo o braku", kaže Antonija i dodaje kako će u nedjelju s dečkom proslaviti dvogodišnjicu veze: "Dvije godine proslavit ćemo ubacivanjem listića u glasačke kutije!".

Osim Big Brotherom, Antonija ovu godinu namjerava završiti i diplomom na zagrebačkom Grafičkom fakultetu. Diplomski je, kaže, napisala, a sad slijedi obrana i sve one sitnice s kojima se suočavaju bivši studenti. Unatoč diplomi dizajnera, vidi se na televiziji i to ne nužno pred kamerama. "Jako me zanima i rad iza kamere, a RTL je stvarno pravo mjesto za sakupljanje podataka o tome. Ekipa je jako dostupna pa strpljivo odgovaraju na mojih šest milijuna pitanja o svemu i svačemu", kaže Antonija.

Iako se odavno uhodala u vođenje najgledanijeg reality showa u Hrvata, Antonija kaže kako je u ovoj sezoni primijetila neke razlike. "Čini mi se da sam prošle sezone bila puno oštrija, ali mislim da ovogodišnji stanari ne daju materijala za to. Primijetila sam da ovoj ekipi puno više fali odvojenost od bližnjih pa su više vremena loše raspoloženi. Svaka sezona nosi svoje", primjećuje voditeljica.

Kaže kako je zadovoljna angažmanom na RTL Televiziji te joj odgovara činjenica da ne iskače "iz paštete": "Ne želim biti u nekom projektu pod svaku cijenu, samo da budem u eteru. Radije ovako, nego da se nađem u formatu koji nije primjeren za mene. Ne bih voljela biti stalno na ekranu, bitno je dozirati takve stvari", zaključuje Antonija Blaće.


Reci što misliš!