Zabava

Glazba

Eminem u bolnici zbog problema sa srcem i plućima

Eminem u bolnici zbog problema sa srcem i plućima

"Eminem je pušten iz bolnice i oporavlja se doma"

Najpoznatiji bijelac među reperima odavno ne vodi računa o zdravlju, što ga je, prema pisanju američkih medija, dovelo u bolnicu u kojoj je proveo blagdane. Naime, u Detroitu je hospitaliziran zbog problema sa srcem i plućima, a veliki problem u njegovom ozdravljenju je borba s kilogramima - nekad vitki reper znatno se udebljao i to zbog, kako tvrde njegovi prijatelji, problema u ljubavi i poslu.

"Eminem je pušten iz bolnice i oporavlja se doma", kratko je izjavila njegova glasnogovornica nakon što je nekoliko dana proveo u bolnici u Detroitu zbog komplikacija s plućima i srcem. Njegovo zdravlje narušeno je zbog dugogodišnje borbe s narkoticima, kao i činjenicom da se u posljednjih godinu dana udebljao gotovo 20 kilograma.

Prema tvrdnjama njegovih prijatelja, Eminem je razočaran razvojem karijere, koja više nije ni izbliza blistava kao što je bila početkom desetljeća. Sve manje nastupa, a njegovi albumi odavno ne borave u vrhu američke top liste, što je repera, pravog imena Marshall Mathers, jako pogodilo. Osim toga, ruže mu ne cvjetaju ni na ljubavnom planu - nakon sapunice s bivšom suprugom Kim, još nije našao srodnu dušu.


Reci što misliš!