Zabava

Haljine

Sarah Jessica Parker u haljini za 40 kuna

Sarah Jessica Parker u haljini za 40 kuna

Zvijezda serije 'Seks i grad' svoju je viziju 'jeftinog, ali lijepog' promovirala na nedavnoj premijeri filma 'Then She Found Me' u New Yorku

Modna ikona i zvijezda ultrapopularne serije 'Seks i grad', Sarah Jessica Parker, lansirala je vlastitu liniju odjeće po izuzetno povoljnim cijenama kojom želi pokazati da nije potrebno puno novaca kako bi se izgledalo lijepo i dotjerano.

Zvijezda serije 'Seks i grad' svoju je viziju 'jeftinog, ali lijepog' promovirala na nedavnoj premijeri filma 'Then She Found Me' u New Yorku kada je crvenim tepihom prošetala u svojoj vlastitoj kreaciji, plavo-bijeloj haljini koja stoji svega devet dolara (oko 40 kuna).

Lijepa glumica dizajnirala je vlastitu kolekciju odjeće pod nazivom 'Bitten', čime se pridružila nizu uspješnih kolegica koje su već ranije lansirale svoje kolekcije, poput Kate Moss za Top Shop i Penelope Cruz za Mango.

Kolekciju namijenjenu ženama koje žele biti dobro odjevene, a za to nemaju previše novca, 43-godišnja Sarah osmislila je i ostvarila uz pomoć modne kuće Steve & Barry.

Osim haljina poput one koju je Sarah nosila na premijeri, u kolekciji se nalaze i traperice, jakne, majice kratkih rukava, vestice od kašmira, cipele i donje rublje. Svaki će se komad odjeće prodavati za najviše devet dolara.

'Nikada prije nisam čula za Stevea i Barryja i nisam znala nikoga tko zna za njih, ali svidio mi se njihov manifest i ideja. Užitak je raditi s takvim ljudima', rekla je Sarah.

'Bitten' je dio modne marke Stevea Shorea i Barryja Prevora, Steve & Barry, za koje su dosad dizajnirali tenisačica Venus Williams te profesionalni surfer Laird Hamilton.


Reci što misliš!