Zabava

Nekretnine

Tarik Filipović kupio vilu u Rakovcima pokraj Poreča

Tarik Filipović kupio vilu u Rakovcima pokraj Poreča

Uređena je unikatnim namještajem te opremljena tipičnim istarskim antikvitetima. Ima prostrane terase, staru šternu (bunar) i natkrivenu lođu s kaminom s koje puca pogled na more

Milijunaš Tarik Filipović (36) nedavno je kupio kamenu vilu Baladur u Rakovcima nedaleko od Poreča. Da je Tarik novi ljetni stanovnik Poreštine, potvrdila je Sonja Vojinović, koja je sa suprugom Radetom donedavno bila vlasnica, piše 24 sata .

- Drago mi je da je Tarik upravo ovdje pronašao svoj mirni kutak - kaže Sonja, poprilično škrta na riječima jer želi zaštititi privatnost novog sumještanina. Vila Baladur građena je po uzoru na stare istarske kuće.

Uređena je unikatnim namještajem te opremljena tipičnim istarskim antikvitetima. Ima prostrane terase, staru šternu (bunar) i natkrivenu lođu s kaminom s koje puca pogled na more. Okružena je zelenom oazom s mediteranskim raslinjem površine 750 četvornih metara. Okružena je suhozidom.

Koliko je "milijunaš" Tarik platio svoju ljetnu rezidenciju za odmor u Istri, bivša vlasnica nije nam otkrila. Vrijednosti sličnih kamenih vila u Istri su od 250 pa čak do 650.000 eura. Tarik je prošlih tjedana, doznajemo, skriven od očiju javnosti, sa suprugom Lejlom (32), šestomjesečnim Armanom i Dinom (3), Lejlinim sinom iz prvog braka, uživao u svojoj novoj vili. Kad se krajem tjedna vratio u stan u zagrebačkoj Vinogradskoj ulici, zatekao je poplavu.

Kako doznaje 24 sata, odmah je pozvao građevinsku trvtku od koje je kupio stan da mu pomognu riješiti problem. Glumac i bivša Miss Hrvatske vjenčali su se na intimnoj ceremoniji na Staru godinu, u veljači su postali roditelji sina Armana, a svoju su sreću prošli mjesec podijelili s prijateljima i obitelji na raskošnom imanju Željka Marincela podno Sljemena.


Reci što misliš!