Zabava

Zabava

Kanye West producira 'crni Muppet Show'

Kanye West producira 'crni Muppet Show'

Kanye West i Rhymefest, još jedan reper iz Chicaga, producirat će tzv. 'crnačku verziju 'Muppet Showa'

Popularni producent i reper stoji iza novog lutkarskog projekta na kanalu Comedy Central.

Kanye West i Rhymefest, još jedan reper iz Chicaga, producirat će tzv. 'crnačku verziju 'Muppet Showa', lutkarsku predstavu koja će se na Comedy Centralu, domu 'South Parka', emitirati pod nazivom 'Alligator Boots'.

''Alligator Boots' je nešto čemu se smiješ već kad čuješ naslov', objasnio je Rhymefest, koji je u dogovoru s Kanyeom izabrao ovo ime kako bi izbjegao to da gledateljstvo limitira samo na crnačku populaciju ili hip hop fanove, obzirom da je serija, kako kaže, 'za sve'. Objašnjava da se radi o crnoj komediji koja će se baviti licemjerjem u društvu, tj. da je riječ o lutkarskoj mješavini serije '30 Rock' i popularnog showa 'Saturday Night Live'.

Osim Kanyea i Rhymefesta, cijelu stvar producira i Dan Kellison, poznat po produciranju 'Crank Yankers', dosadašnjeg lutkarskog hit-showa na Comedy Centralu. Kanye je najzaslužniji za garderobu, tj. on je odredio kako će koja lutka izgledati, što će nositi na sebi i kakav će im image biti.

Svaki tjedan lutke će razgovarati sa živim, slavnim gostima, a u prvoj epizodi to će biti Kim Kardashian. Još se ne zna datum premijere, ali sve se očekuje tijekom 2009.

 


Reci što misliš!