Zabava

Pitt između dvije vatre

Angie se ispričala Jennifer zbog preljuba

Angie se ispričala Jennifer zbog preljuba

Jen je odbila pružiti zadovoljstvo Angelini i nije prihvatila ispriku, a Brad je sada uzrujan jer je opet izašlo na vidjelo njegovo ''staro prljavo rublje''

Nakon tri godine, istina o Brangelini je polako, ali sigurno počela izlaziti na vidjelo, no kome vjerovati i je li sada uopće bitno što se Angelina ispričala Jennifer Aniston?!

Naime, po svim točkama kriva Angelina Jolie konačno se ispričala Jennifer Aniston što se zaljubila u Brada Pitta dok je on još uvijek bio u braku s Jen, izvijestio je ekskluzivno National Enquirer, a prenosi Javno.com.

Navodno je glumica filma Changeling potajno kontaktirala zvijezdu serije Prijatelji te joj je kazala kako joj je žao što se zaljubila u njezinog supruga dok su radili zajedno na filmu Mr. and Mrs. Smith, ispričao je izvor.

No, dramatična Angelinina gesta nije polučila uspjeh.

Jen je odbila pružiti zadovoljstvo Angelini i nije prihvatila ispriku, a Brad je sada uzrujan jer je opet izašlo na vidjelo njegovo ''staro prljavo rublje''.

Iako se nije konzultirala s Bradom, Angelina je planirala ispriku kako bi olakšala svoju savjest i riješila se duhova iz prošlosti koji su je proganjali, kaže upućeni izvor.

- Angie se očajnički htjela ispričati Jen kako bi mogle napokon zakopati ratnu sjekiru - rekao je izvor.

No Aniston, koja je nedavno obnovila vezu s rokerom Johnom Mayerom, odbila je Angelinu po kratkom postupku.

- Jen nije vidjela ništa humano u tome što ju je Angelina nazvala osjećajući krivnju - zaključio je izvor.

 


Reci što misliš!