Zabava

Koncert

Lil'Kim večeras u Arsenalu

Lil'Kim večeras u Arsenalu

Poznata po provokativnim tekstovima, ali i jedinstvenom scenskom nastupu, Lil' Kim će zaintrigirati ne samo obožavatelje hip-hopa, već i sve ljubitelje dobre zabave

Američka reperica, dobitnica Grammyja Lil' Kim u sklopu hrvatske turneje stiže večeras u Arsenal. Koncert je najavljen za 20 sati, a cijena ulaznice koju možete kupiti na info pultu Arsenala je 150 kuna. Hip-hop spektakl održava se u organizaciji Neki Danielsa i Beck'speriencea.

Poznata po provokativnim tekstovima, ali i jedinstvenom scenskom nastupu, Lil' Kim će zaintrigirati ne samo obožavatelje hip-hopa, već i sve ljubitelje dobre zabave. Tijekom glazbenog stvaralaštva osvojila je mnogobrojne nagrade (Grammy, American Music Awards, BET Awards) te za album The Naked Truth dobila čak 5 priznanja i time postala prva ženska hip-hop izvođačica kojoj je to uspjelo. Ostvarila je niz suradnji s najvećim imenima hip-hop, pop i soul glazbe kao što su Missy Elliot, Christina Aguliera, Mary J. Blige, Pink, P. Diddy, 50 Cent i Notorious B.I.G (jedan od najboljih hip-hop izvođača svih vremena).

U svijetu hip-hop glazbe poznata je i kao kraljica stila zahvaljujući provokativnim stylinzima, neobičnim frizurama i seksepilu. Njezin modni izričaj omogućio joj je i suradnju s modnim kućama kao što su Versace, Baby Phat, Candies, Iceberg i druge.

Također se okušala u filmskoj industriji. Debitirala je u tinejdžerskom filmu Ona je sve to, nakon kojeg su uslijedile uloge u Zoolanderu s Benom Stilerom, hip-hop plesnoj priči You got served i drugim filmovima.

Zbog svog buntovnog ponašanja često se nalazila u središtu skandala. Tako je zbog lažnog iskaza vezanog uz pucnjavu u kojoj su sudjelovali njezin tadašnji menadžer i prijatelj 2005. godine završila u zatvoru, gdje je tijekom služenja kazne napisala 200 pjesama. Njezin izlazak popratilo je mnoštvo obožavatelja, a sve je obilježila spektakularnim post-prison koncertom. I 2008. godina za repericu Lil' Kim bila je poprilično burna.

Prvo ju je njujorški izdavač tužio jer nije završila autobiografiju za koju je unaprijed uzela honorar te je osuđena na 5 mjeseci zatvora, ali je nakon toga ipak vratila novac. U listopadu 2008. godine njezina izdavačka kuća Brookland Media podnosi tužbu protiv nje, te potražuje 2,5 milijuna dolara jer nije poštovala ugovor.


Reci što misliš!